Monday, December 2, 2013

«Οι Μαγικοί Επιστήμονες»

Στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων

Μια εξαιρετική θεατρική – εκπαιδευτική παράσταση με τίτλο ¨Μαγικοί Επιστήμονες¨, παρουσίασε την Κυριακή 1 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Τρικκαίων.
 
Στο πλαίσιο των εκδηλώσεων του «Μύλου των Ξωτικών», μικροί και μεγάλοι θεατές θα έχουν την ευκαιρία να «μεταφερθούν» στο εργαστήρι του Δρ. Φουμπού, ο οποίος με τη βοήθεια του γκαφατζή συνεργάτη του Βουβού, συνδυάζουν, συνθέτουν και παρουσιάζουν με μοναδικό τρόπο πειράματα της Φυσικής και της Χημείας.
Τα κείμενα και το επιστημονικό πρόγραμμα είναι εκπαιδευτικά σχεδιασμένα και δομημένα στην διδακτέα ύλη της Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης, από τον Δρ. Αστροφυσικής και επιστημονικό συνεργάτη του «Ευγενίδειου» Ιδρύματος, κο Γιάννη Κοντογιάννη.
 
Όλοι οι θεατές,  έχουν την ευκαιρία μέσα από τη διαδραστικότητα της παράστασης και από τα εντυπωσιακά πειράματα που πραγματοποιούνται επί σκηνής, να συνδυάσουν την ψυχαγωγία, την εκπαίδευση και τη θεατρικότητα και να διαπιστώσουν τη χρησιμότητα των θετικών επιστημών στην καθημερινότητα.
Η παράσταση ξεκινά στις 12 το μεσημέρι και η τιμή του εισιτηρίου είναι 5 ευρώ.
Η παραγωγή της θεατρικής παράστασης ¨Μαγικοί Επιστήμονες¨ γίνεται από την e-Trikala A.E. και τον «Μύλο των Ξωτικών».
 
Συντελεστές της παράστασης
Κείμενα: Άκυς Μητσιούλης
Σκηνοθεσία: Αντονέλα Χήρα
Μουσική: Γιάννης Αυγερινός
Σκηνικά: Βίκυ Βουρνιά
Κοστούμια: Κέλυ Βαρσάνη
Στο ρόλο του Φουμπού: ο Νίκος Ζώκας
Στο ρόλο του Βουβού: ο Σπύρος Ανδρεόπουλος

No comments: