Sunday, November 25, 2012

Αφιέρωμα στο Στέλιο Καζαντζίδη

Από το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λατσιών



Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του Δήμου Λατσιών, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία φιλανθρωπική συναυλία αφιέρωμα εις μνήμην του Στέλιου Καζαντζίδη στις 9 Νοεμβρίου 2012 στο Δημοτικό Θέατρο Λατσιών.Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της, η σύζυγος του Στέλιου Καζαντζίδη, κυρία Βάσω Καζαντζίδη, η οποία κι απηύθυνε χαιρετισμό. Αξιοσημείωτη ήταν και η παρουσία των Συλλόγων Φίλων του Στέλιου Καζαντζίδη  της Νέας Ιωνίας και Χαλκίδας  οι οποίοι εκπροσωπήθηκαν και από τους προέδρους τους.
 
Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης ο εκπρόσωπος του Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ.Γιώργου Δημοσθένους, ο επιθεωρητής κύριος Κυπριανός Λούης και ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Λατσιών κύριος Κυπριανός Φιλίππου. Ο Δήμαρχος Λατσιών κ. Παναγιώτης Κυπριανού επέδωσε τιμητικές πλακέτες στην κυρία Βάσω Καζαντζίδη, στους Προέδρους των Συλλόγων Φίλων Στέλιου Καζαντζίδη, στην κυρία Μαίρη Αρώνη και  στον κύριο Χρίστο Κουτσάφτη  καθώς επίσης και στους μεγάλους χορηγούς.
Επίσης τιμήθηκαν όσοι στηρίζουν με κάθε τρόπο τη νεολαία των Λατσιών και το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λατσιών. Στο καλλιτεχνικό πρόγραμμα που ακολούθησε τραγούδησαν ο Αντώνης Μάλτας, ο Δημήτρης Ιεροδιακόνου και η Έλενα Αντρέου και χόρεψαν μαθητές και μαθήτριες του Γυμνασίου και Λυκείου Λατσιών. Η φιλανθρωπική συναυλία διοργανώθηκε στα πλαίσια στήριξης άπορων οικογενειών και μαθητών των Λατσιών και τελoύσε  υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους.
 
Στο τέλος της συναυλίας πωλούνταν λαχνοί γι’ αυτό τον φιλανθρωπικό σκοπό με πλούσια δώρα. Η κλήρωση των λαχνών θα πραγματοποιηθεί στις 28/12/2012 στο Δημαρχείο Λατσιών και οι τυχεροί θα ανακοινωθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Λατσιών και στην σελίδα του Δ.Σ.Ν.Λατσιών στο facebook. (www.facebook.com/D.S.N.LATSIA)

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Λατσιών ευχαριστεί όσους συνέβαλαν να πραγματοποιηθεί η συναυλία, οι οποίοι είναι οι εξής: ο χορηγός επικοινωνίας «Ρ.Ι.Κ.», το «Le carre lounge café», η ταβέρνα «Υπάρχω», η Star Oil, η ταβέρνα «3+1», η ΣΠΕ Λατσιών,ο Οργανισμός Νεολαίας Κύπρου, το ταξιδιωτικό πρακτορείο Seeyou travel, τα οπτικά «Eye Like» στα Λατσιά, οι φούρνοι «Vienna»,η εταιρία «Superad»,το τσάι «Arizona», το φωτογραφείο Classic Studio, το γυράδικο «Βαρδάρης», το ξενοδοχείο «Semeli», τον χορηγό web ikypros, το ξενοδοχείο Athens Diamond plus, το PrintEmphasis, η κρεαταγορά «Α+Γ ΦΑΡΜ», οι σχολές χορού της κ.Στέλλας Παρπόττα και «Το Βήμα», η εταιρία Alpan Telecom, το Ελληνικό Δημοτικό Σχολείο και Νηπιαγωγείο, G C School of Careers και η Alpha Pizza.
 
Όσοι θέλουν να συνεισφέρουν για το σκοπό της εκδήλωσης, για αγορά τροφίμων σε άπορες οικογένειες ή οποιαδήποτε άλλη βοήθεια, μπορούν να επικοινωνούν στα πιο κάτω τηλέφωνα: 99 224 780, 99 342 239 και 777 777 30

No comments: