Thursday, June 7, 2012

Έκθεση Φωτογραφίας «Φωτογραφίζω για την Ελλάδα»

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λατσιών και η Φωτογραφική Εταιρεία Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) εγκαινίασαν την Τρίτη, 22 Μαΐου 2012, στις 8:00 μ.μ. στο Δημοτικό Μέγαρο Λατσιών, την Έκθεση Φωτογραφίας «Φωτογραφίζω για την Ελλάδα».
 
Τα εγκαίνια τέλεσαν ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργος Δημοσθένους, ο Πρέσβης της Ελλάδος στην Κύπρο κ. Βασίλης Παπαϊωάννου και ο Δήμαρχος Λατσιών κ. Παναγιώτης Κυπριανού.

Χαιρετισμούς απηύθυναν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λατσιών κ. Κυπριανός Φιλίππου και ο Πρόεδρος της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου Τμήμα Λεμεσού κ. Μάριος Ιωαννίδης.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας δεν θα μπορούσε να μείνει αμέτοχο στην όλη προσπάθεια που καταβλήθηκε από την τοπική κοινωνία, του Δήμου Λατσιών, για προσφορά προς τους  άπορους Ελλαδίτες αδελφούς μας,  για αυτό και με πολύ χαρά αποδέχθηκε την πρόταση της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (Τμήμα Λεμεσού) για την συνδιοργάνωση της έκθεσης.
 
Όλα τα έσοδα θα παραδοθούν στην Εκκλησία της Κύπρου, προκειμένου να τα διαθέσει για την ανακούφιση Ελλαδιτών αδελφών μας και κυρίως παιδιών και συγκεκριμένα στον αδελφοποιημένο με τον Δήμο Λατσιών, στον  Δήμο Κιλκίς. Οι φωτογραφίες της έκθεσης προσφέρθηκαν από τα μέλη της Φωτογραφικής Εταιρείας Κύπρου (Λεμεσού, Λευκωσίας και Πάφου) καθώς και τους Φωτογραφικούς Ομίλους Λακατάμειας, Στροβόλου και ΑΤΗΚ. 
 
Η έκθεση είχε παραμείνει ανοιχτή μέχρι και την Πέμπτη  24 Μαΐου 2012. Κατά τα εγκαίνια παρουσιάσθηκε καλλιτεχνικό πρόγραμμα από την παιδική χορωδία του Δήμου Λατσιών. Η εκδήλωση τελούσε  υπό την αιγίδα του έντιμου Υπουργού Παιδείας και Πολιτισμού κ. Γιώργου Δημοσθένους.
 
Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λατσιών ευχαριστεί τα σωματεία, οργανώσεις και δημότες που  αγόρασαν φωτογραφίες και ενημερώνει ότι όποιος άλλος θέλει να  συνεισφέρει στην προσπάθεια αυτή μπορεί, να παραγγείλει φωτογραφίες στο 99224780 αφού δηλωθεί ο κωδικός που αναγράφεται κάτω από κάθε φωτογραφία.
(Μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες και από αυτή την ιστοσελίδα. 

Η αξία της κάθε φωτογραφίας είναι €30.
Εκ του Δημοτικού Συμβουλίου Νεολαίας Δήμου Λατσιών.

No comments: