Thursday, January 14, 2010

Χειροκατασκευές επιπέδου

Δια χειρός Ρένας

Η τέχνη και η δημιουργία είναι για μένα τρόπος ζωής. Σπούδασα διακόσμηση και συνεχίζω να μαθαίνω ότι σχετίζεται με τέχνη. Είμαι εδώ για να σας χαρίσω λίγες από τις γνώσεις που μου χάρισαν κάποιοι άνθρωποι και η ζωή.

Η αγαπητή φίλη Ρένα στο ξεκίνημα του νέου χρόνου, αξιώθηκε ένα όμορφο βραβείο και δικαιολογημένα ενθουσιάστηκε. Ήταν το πρώτο της. Γι’ αυτό και το χάρηκε ιδιαίτερα. Έλα, όμως, που σύμφωνα με τους κανονισμούς, έπρεπε να το ‘ξεφορτωθεί’! Μέσα στην τρελή χαρά, λοιπόν, σκέφτηκε απ’ εκεί, σκέφτηκε απ΄ εδώ και βρήκε τη λύση. Το φόρτωσε σε άλλους φίλους, συμπεριλαμβανομένου και της αφεντιάς μου!

Μεγάλη μου χαρά και τιμή Ρένα μου. Σ’ ευχαριστώ πάρα πολύ, ειλικρινά, καλή μου Ρένα. Συμπαθώ ιδιαίτερα το όνομα σου! Γράφω Ρένα και νιώθω όμορφα. Ρένα μου, έχεις το όνομα της λατρεμένης μου μ. μητέρας (Ειρήνη/Ρένα).

Πρέπει να σου ομολογήσω, ότι, ανακαλύπτοντας τα χαρίσματα, την ευρηματικότητα και τη δημιουργικότητά σου εντυπωσιάστηκα. Είσαι άριστη σ’ αυτό που κάνεις με τόση αγάπη και τόσο εξαίρετο αποτέλεσμα. Είσαι χαρισματική, και πολυτάλαντη. Μέσα από τις δημιουργίες σου, ένας προσεκτικός παρατηρητής ανακαλύπτει κρυμμένες ευαισθησίες και όμορφα συναισθήματα. Ρένα μου σ’ ευχαριστώ, καλή μου φίλη ΡΕΝΑ!
Φοίβος Νικολαΐδης

Αστείρευτη έμπνευση, υπέροχες δημιουργίες δια χειρός και ταλέντου Ρένας.

Το παλιό μπαούλο. Αυτό που βλέπεται στη παρακάτω εικόνα ήταν μια πολύ παλιά ξύλινη βαλίτσα μπαούλο, την οποία αναπαλαίωσε χωρίς όμως να σβήσει κανένα από τα σημάδια του χρόνου από πάνω της.

Ανέδειξε τα μεταλλικά της στοιχεία και ζωγράφισε την επάνω επιφάνεια.

Εκπληκτικές διακοσμήσεις μέσα έξω.

Όμορφος πίνακας για το γιός της. (Ο γιός μου, όποτε τον ρωτάω τι δώρο θέλει να του πάρω, μου απαντάει: «ένα αυτοκίνητο». Γι αυτό κι εγώ, επειδή δε γίνεται να του πάρω, του ζωγράφισα ένα στο δωμάτιο του. Ρένα).


Καλωσορίσατε στο διαδικτυακό μου χώρο! Εδώ θα δείτε ότι έχει σχέση με χειροκατασκευές και διακόσμηση. Δείτε και χαρείτε τις δημιουργίες της εδώ : ΡΕΝΑ

9 comments:

Anonymous said...

sygxarhthria στη ρενα!!ειναι φοβερη

ΕΛΕΝΑ said...

Εξαιρετικές οι δημιουργίες της!!
Μπράβο της!

Rena said...

Είσαι υπέροχος άνθρωπος! Σ΄ευχαριστώ για τη μεγάλη αυτή τιμή που μου έκανες. Ήταν ανέλπιστο για μένα δεν έχω πολύ καιρό που ξεκίνησα το μπλογκ, μου μόνη μου χωρίς καμμιά βοήθεια, με πολλά λάθη και αδυναμίες μαθαίνοντας απ΄όλους εσάς τους πιο παλιούς κοιτάζοντας τα μπλογκ σας και με αγκαλιάσατε όλοι!
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!!!!!!

ΥΓ. Λίγη υπομονή για την επικοινωνία με χειροκατασκευές

evelina said...

καταπληκτική η δουλειά της ,συγχαρητήρια.Αλλά και σε σένα αξίζουν γιατί δεν ξεχνας τους φίλους σου

Phivos Nicolaides said...

@ η ψυχασθενής ξανθιά. Είναι όντως φοβερή και... ξανθιά!! Καλό απόγευμα.

@ ΕΛΕΝΑ. Σίγουρα μπράβο της, αλλά και σε σένα ωραία μου Έλενα, που ξέρεις να τιμάς, να αναγνωρίζεις και να ενθαρρύνεις τους άλλους!

@ rena. Εσύ είσαι υπέροχη Ρένα μου με τις όμορφες δημιουργίες σου κι όχι εγώ ασφαλώς. Εγώ σ' ευχαριστώ ειλικρινά για την καλωσύνη σου.

@ evelina. Δεν πρέπει να ξεχνάμε τους φίλους μας, αλλά διαχρονικά να είμαστε εκεί. όταν πρέπει... Είσαι κι εσύ μια καλή φίλη Εβελίνα!

ΓΙΑΝΝΑ said...

Τι ωραια δουλεια!Ρενα εισαι υπεροχη και συ Φοιβο που μας την γνωρισες.Ευχομαι να εχουμε ξανα στο μελλον την ευκαιρια να θαυμασουμε την δουλεια της.

Phivos Nicolaides said...

ΓΙΑΝΝΑ. Γιάννα μου καλησπέρα και σ' ευχαριστώ.

Unknown said...

Oi Phivos, ADORO as fotos que vc tira.

Phivos Nicolaides said...

Walkyria Rennó Suleiman. Ola amiga Walkyria. Obrigada por suas palavras doces. Abraçar