Saturday, January 2, 2010

Χριστουγεννιάτικο πάρτι

Το Τμήμα Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ διασκεδάζει

Το Τμήμα Ειδήσεων και Επικαίρων του ΡΙΚ (Ραδιοφωικό Ίδρυμα Κύπρου) με επικεφαλής τον διευθυντή του Γιάννη Καρεκλά, οργάνωσαν με ομολογουμέωνς εξαιρετική επιτυχία το καθιερωμένο 'ενδοοικογενειακό' χριστουγεννιάτικο τους πάρτι, σε γνωστή ταβέρνα στη Λευκωσία.

Ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ Μάκης Συμεού έδωσε το παρόν του στην όμορφη εκδήλωση. Ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά, δίνοντας το μήνυμα της αισιοδοξίας για το μέλλον.

Ο Γιάννης Καρεκλάς (γνωστός για το λακωνίζειν!) με το 'αγαπημένο΄του μικρόφωνο στο χέρι, καλωσορίζει τον Πρόεδρο Μάκη Συμεού και την υπόλοιπη παρέα, από δημοσιογράφους, παραγωγούς, κινηματογραφιστές, τεχνικούς και άλλους.

Πάει ο παλιός χρόνος. Ένας καινούριος γεννιέται με νέες ελπίδες και νέα οράματα.

Πανευτυχής η Λίλια Πέτσα δείχνει το χρυσό φλουρί, που βρήκε στη Βασιλόπιτα. Κέρδισε ένα αεροπορικό εισητήριο για την Αθήνα. Ο Γιάννης Καρεκλάς έτρεξε αμέσως και της είπε στ' αυτί, τι να του φέρει από την Αθήνα! Κανονικά, το χρυσό φλουρί, ειδικά φέτος, θα έπρεπε να το κερδίσει το ίδιο το ΡΙΚ μήπως και φτιαχτούν λίγο τα οικονομικά του. Αλλά, τι να σου κάνει ένα φλουρί, έστω και χρυσό!

Από αριστερά, Δέσποινα Κουρή, Ιωάννα Νικολάου και Ανδρέας Ιωσήφ, όρθια η Βιργινία Ηλία, νιώθουν ωραία με την όμορφη ατμόσφαιρα που σιγά, σιγά αρχίζει να ζεσταίνεται...

Ο Αχιλλέας Γεωργιάδης, δίπλα του η Άννα-Μαρία και Χριστίνα Ορφανίδου. Απέναντι σκεφτικός (ίσως θυμήθηκε τα οικονομικά του Ιδρύματος...) ο Φίλιππος Φιλίππου, Παναγιώτης Γιωργαλλής, Ανδρέας Πογιατζής, Πόλα Σπόντα και Τάκης Αντωνιάδης.

Πρώτο τραπέζι πίστα. Το πιο ζωηρό τραπέζι της παρέας, με τη Μαρία Φεσσά, Μιχάλη Χρυσάνθου, Άντρη Δασκαλάκη, Κώστα Κωνσταντίνου σε πρώτο πλάνο και την υπόλοιπη, χαρούμενη παρέα. Όρθια η Βιργινία Ηλία φαίνεται λίγο σκεπτική για την έκβαση της εκδήλωσης.

Από αριστερά Χρίστος Αγιομαμίτης, Ευγένιος Κακόπιερος, Έλενα Ασσιώτη και δεξιά, Κώστας Χαραλάμπους, Λίλια Πέτσα και Χριστιάνα Ορθοδόξου χειροκροτούν τον Πρόεδρο για το μήνυμα αισιοδοξίας, που τους απηύθηνε.

Πρώτος από αριστερά, Χρίστος Χάματσος, Χρίστος Αγιομαμίτης, Ευγένιος Κακόπιερος, Έλενα Ασσιώτη και Ανδρέας Δημητρίου το συζητάνε.

Από αριστερά Φίλιππος Φιλίππου, Αίμιλη Μιχαήλ, Χρίστος Πάσιος, Άντρος Παυλίδης και δεξιά Μαρία Φεσά και Αχιλλέας Γεωργιάδης. Λάβετε θέσεις, έτοιμοι, το πάρτι αρχίζει.

Από αριστερά Φίλιππος Φιλίππου, Παναγιώτης Γιωργαλλής, Ανδρέας Πογιατζής και δεξιά ο Αχιλλέας Γεωργιάδης, Άννα-Μαρία και Πανίκος Χατζηπαναγής.

Από αριστερά Γιαννάκης Καρεκλάς, Φοίβος Νικολαΐδης, Πέτρος Κωνσταντίνου, Δημήτρης Σιδηρόπουλος, Άντρος Παυλίδης. Από δεξιά, Αίμιλη Μιχαήλ, Χρίστος Πάσιος και όρθιος ο Πρόεδρος του Δ.Σ. Μάκης Συμεού.

Το πάρτι αρχίζει να παίρνει στροφές, η Μαρία Φεσσά αριστερά και η Άντρη Δασκαλάκη, γνωστές ηγετικές μορφές του χορού, ετοιμάζονται για τη μεγάλη χορευτική 'εξόρμηση' στην πίστα! Ο Μιχάλης Ασιήκας και ο Χρίστος Χάσικος, όρθιοι, έχουν ήδη μερακλώσει.

Η Χριστίνα Ορφανίδου και η Άννα-Μαρία, στέλνουν... ανταποκρίσεις με τα κινητά από την εστία του μεγάλου ξεφαντώματος...
Σωτηρούλα Χριστοφίδου, Άντρος Παυλίδης και Φοίβος Νικολαΐδης είχαν καιρό να τα πουν από κοντά.

Πόλα Σπόντα και Ανδρέας Πογιατζής χαρούμενοι στο πάρτι.

Αίμιλη Μιχαήλ και Σωτηρούλα Χριστοφίδου ανταλλάσσουν δημοσιογραφικές απόψεις.

Άντρη Δασκαλάκη, Κώστας Κωνσταντίνου, Μόνικα Φανουρίου και Γιώργος Ζαχαριάδης απόλαυσαν το καλό φαγητό και αναμένουν μετά τον άρτο και το θέαμα...

Άντρος Παυλίδης, Γιαννάκης Καρεκλάς και Φοίβος Νικολαΐδης λίγο πριν γεμίσει η ατμόσφαιρα με μουσικές νότες.

Ο Δώρος Νικολάου δίνει τις τελευταίες οδηγίες για το χορό στην Αίμιλη Μιχαήλ και τη Σωτηρούλα Χριστοφίδου.

Με την πρώτη ζεϊμπεκιά οι χορευταράδες της παρέας ξεσηκώθηκαν σαν ελατήρια και ξεχύθηκαν στην πίστα. Ο Γιαννάκης Καρεκλάς ανοίγει τον χορό και η Μαρία Φεσσά κατοπτεύει, κάνοντας αναγνώριση εδάφους...

Ο Χρίστος Χάσικος με την κάμερα απαθανατίζει τις χορευτικές δεινότητες του μεγάλου τιμονιέρη Γιαννάκη Καρεκλά. Το τρικούβερτο γλέντι αρχίζει...

Όταν από τους πρώτους χορούς, άρχισαν να πέφτουν τα πετσετάκια βροχή, φανταστείτε το τι επακολούθησε κατά τας μεταμεσονυχτίους ώρας...

Ο Ευγένιος Κακόπιερος πήρε τη σκυτάλη και έδειξε κι αυτός τις μεγάλες χορευτικές τους ικανότητες, προσθέτοντας αξία στην χορευτική ομάδα του ΡΙΚ.

Ο Ευγένιος Κακόπιερος με την ενθάρρυνση της Λίλιαν Πέτσα και του Ανδρέα Ιωσήφ στροβιλίζεται επιτυχώς στην πίστα. 'Ορθιος ο Ανδρέας Πογιατζής παρακολουθεί... λίγο αλλού, που κάτι φαίνεται να πήρε το μάτι του!

Ιδού, η απορία λύθηκε για το που κοιτούσε ο Ανδρέας Πογιατζής. Είδε τη φίλη του Αντριάνα, που παρουσιάστηκε στην πίστα εντυπωσιακά. Κόντεψε να κλέψει την παράσταση!!

Όμως οι Ρικάδες είναι φτιαγμένοι από σκληρό υλικό και δεν τα βάζουν κάτω. Στον αδυσώπητο αγώνα κυριαρχίας επί της πίστας η Άντρη Δασκαλάκη με τη Μαρία Φεσσά αποδείχτηκαν αληθινές αρχόντισσες. Μπήκαν δυναμικά στην πίστα, χόρεψαν με πολύ δύναμη, όρεξη, ομορφιά, πάθος και κυριάρχησαν στην 'ακροαματικότητα'!

Με τις χορευτικές της ικανότητες και τις όμορφες φιγούρες της, θα μπορούσε άνετα να ανοίξει σχολή χορού η Άντρη Δασκαλάκη και να γίνει άριστη δασκάλα χορού.

Κι ένα βαρύ ζεϊμπέκικο ειδικά στα μέτρα της Άντρης. "Ψέματα ήταν τελικά οι άντρες πως αντέχουν και για τη δύσκολη στιγμή τη δύναμη την έχουν. Ψέματα ήταν τελικά οι άντρες πως δεν κλαίνε. Κατέρριψες σε δυο λεπτά αυτά που χρόνια λένε". Μόνο που εδώ, ο Γιαννάκης Καρεκλάς και ο Χρίστος Χάματσος είναι για παλαμάκια...

Ο Γιαννάκης Καρεκλάς σιγοψυθιρίζει στο αυτί της Άντρης την τελευταία στροφή του τραγουδιού: "Γι' αυτό και άφησε με άφησε με, άφησε με μόνο, πέντε λεπτά θα κλάψω και τελειώνω. Άφησε με άφησε με, άσε με σου λέω, δε θέλω να με δει κανείς να κλαίω" και η σκυτάλη παραδίδεται στη Μαρία Φεσσά.

Εντυπωσιακό μπάσιμο, όπως θα έλεγε και ο Ανδρέας Πογιατζής από τη Μαρία Φεσσά. Με τα υπέροχα στροβιλίσματά της στην πίστα, καθήλωσε κι αυτή τους θαμώνες.

"Δεν θέλω τέτοιους φίλους, δεν θέλω τέτοιους φίλους, Που να με κάνουνε πικρά να πληγωθώ, Δεν θέλω δεν θέλω δεν θέλω τέτοιους φίλους, Φίλους που θέλουν να με βλέπουν να πονώ"... ειδική 'παραγγελιά' για τη Μαρία και φυσικά άψογη εκτέλεση.

Καυτή διάθεση, παθιασμένες χορευτικές φιγούρες και ατέλειωτοι μουσικοί ρυθμοί που συνετέλεσαν στην επιτυχία του Χριστουγεννιάτικου πάρτι.

“Κι έχει ένα φεγγάρι απόψε, που με κάνει κι αρρωσταίνω, Έχει ένα φεγγάρι απόψε, που μελαγχολώ, Έχει ένα φεγγάρι απόψε, σαν κι εμένα δακρυσμένο, Πες μου πως θα έρθεις πάλι, σε παρακαλώ”. Η Μαρία δίνει τον καλύτερο της εαυτό κι ακόμα είμαστε στην αρχή!
Ο Παναγιώτης Γιωργαλλής αποδείχθηκε κι αυτός χορευταράς. "Λέγε με παλιόπαιδο, λέγε με αλήτη, όπως θες εσύ. Λέγε με παλιόπαιδο, λέγε με ξενύχτη, μέχρι και ληστή. Μα μη με λες αχάριστο και παλιοεγωιστή". Χόρεψε και διασκέδασε με την ψυχή του.
Οι τελευταίες στροφές από τον Παναγιώτη με χειροκροτήματα από τη Μαρία και τον Γιαννάκη. Στο επόμενο λεπτό, στο τσακίρ κέφι, αντιλαλούσαν τα βουνά... και άρχισαν οι χορευτικές μάχες στήθος με στήθος...

Η Αντριάνα εμφανίζεται απειλητική με το: "Ο αετός πεθαίvει στov αέρα, ελεύθερoς και δυvατός, της απovιάς όταv τov βρίσκει σφαίρα, τov αγκαλιάζει o ουρανός". Προσπαθεί, να ανακτήσει το χαμένο έδαφος.
"Τo αετίσιο δάκρυ μoυ, στo χώμα δεv θα φτάvει, θα με ζητάς τα δειλιvά, κι ύπvoς δε θα σε πιάvει"... Βαρύ ζεϊμπέκικο και όποιος αντέξει...

Φωτιά και λαύρα, το πάρτι άναψε για καλά. Ο ανταγωνισμός κορυφώθηκε...

Όμως, που να το βάλουν κάτω οι Ρικάδες. Μετά το πρώτο σοκ, ανασυντάχθηκαν. Όρμησαν ακάθεκτοι στην πίστα ενισχυμένοι τούτη τη φορά με την Χριστίνα Ορφανίδου, που ζεσταινόταν στον 'πάγκο' για αρκετή ώρα...

Με τις χαριτωμένες φιγούρες της, η Χριστίνα φαίνεται να έδωσε άλλο αέρα στην ομάδα...

Μαρία, Χριστίνα και Άντρη απόλυτες βασίλισσες της πίστας, εξακολουθούν να έχουν το προβάδισμα...

Χρίστος Χάσικος, Κώστας Ορθοδόξου, Κώστας Χαραλάμπους και Λίλα Πέτσα, παρακολουθούν με έκδηλη αγωνία τον χορευτικό 'διαγωνισμό'. Το ΡΙΚ δεν πρέπει να λυγίσει, ακούστηκε να λέει ο Χρίστος Χάσικος.

Σε πρώτο πλάνο η Έλενα Ασσιώτη, Ανδρέας Δημητρίου, Σάββας Πέτρου και στο διπλανό τραπέζι ο Πανίκος Χατζηπαναγής με το μόνιμο, ωραίο μεν, μυστήριο δε χαμόγελο του. Η Έλενα από την αγωνία, δαγκώνει τα χείλη της. Δεν πρόκειται να χάσουμε την πρωτοκαθεδρία της πίστας μονολογεί.

Ο Κυριάκος Πιερίδης με την Αίμιλη Χατζηγεωργίου, στην άλλη πλευρά, φαίνονται ήρεμοι και σίγουροι για τους νικητές...

Φοίβος Νικολαΐδης και Ανδρέας Ιωσήφ απολαμβάνουν την όμορφη και ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Ο Χρίστος Αγιομαμίτης ευχαριστημένος που βλέπει τόσο χαρούμενους τους συναδέλφους του, τους κινηματογραφεί για τις ανάγκες του νέου σίριαλ του ΡΙΚ ,"Get out of the stage"!!

Η Μαρία όρθια με την Άντρη σιγοντάροντας και χειροκροτώντας τους συναδέλφους.

Μαρία Φεσσά και Χρίστος Χάματσος έκδηλα χαρούμενοι απολαμβάνουν το κάθε λεπτό.

Όχι, δεν την υπνώτισε ο Χρίστος Χάσικος την Αίμιλη Μιχαήλ, αλλά το ξαφνικό φλας της φωτογραφικής την πείραξε.

Αίμιλη Μιχαήλ και Ανδρέα Ιωσήφ, όμορφες συναδελφικές στιγμές ξεγνοιασιάς.

Μαρία Φεσσά και Γιαννάκης Καρεκλάς χαλαροί, μακριά από την καθημερινή πίεση των ειδήσεων και των επικαίρων.
Άντρη Δασκαλάκη, Φοίβος Νικολαΐδης και Παναγιώτης Γιωργαλλής ενθουσιασμένοι με την εορταστική, χαρούμενη ατμόσφαιρα που δημιουργήθηκε.

Αίμιλη Μιχαήλ, Χρίστο Πάσιος και Δώρος Νικολάου. Όρθιος ο Κώστας Νικολαΐδης, προσωπάρχης του ΡΙΚ.

Δώρος Νικολάου με την Έλενα Ασσιώτη σε στιγμές χαλάρωσης.

Ο Γιαννάκης Καρεκλάς τσουγκρίζει το ποτήρι του. Η Βιργινία Ηλία συζητά με την Χριστίνα Ορφανίδου και διερωτούνται για το ποιος θα επικρατήσει στην πίστα. Η Χριστίνα φαίνεται να αδυνατεί ν' απαντήσει. Έχει ίσως, μερικές αμφιβολίες...

Μαζική προσπάθεια για ομαδικό χορό αυτή τη φορά.

Την ομάδα ενισχύει ο Πέτρος Κωνσταντίνου, (στο μέσο) ο οποίος αντί να 'αμύνεται περί πάτρις', αμύναται περί πίστας!!
Ο Πέτρος Κωνσταντίνου στο μέσο χοροπηδώντας, παλεύει περί βωμών, εστιών και πίστας...
Στη 'μάχη', επιστρατεύτηκε ακόμη και ο προσωπάρχης, Κώστας Νικολαΐδης.
Όλα τα παιδιά μαζί σε απίθανους χορευτικούς βηματισμούς.

Ρίχτηκε στη μάχη και ο Μιχάλης Ασιήκας, κάτω από το άγρυπνο βλέμμα της Μαρίας.

Όμως, η Άντρη μόνο για λίγο ξαποσταίνει και ξανά προς την... πίστα τραβά.

Η Μαρία Φεσσά περιμένει ανυπόμονα τη σειρά της.

Η Σωτηρούλα Χριστοφίδου προτρέπει την Άντρη να συνεχίσει τον χορό.

Άντρη και Μαρία ενθαρρύνουν την ομάδα με τον τρόπο τους...

Ο Ευγένιος Κακόπιερος ξανά επί σκηνής... εξασφαλίζοντας το χειροκρότημα.

Ο Σάββας Πέτρου δένει κι αυτός το παρόν του με βαριές ζεϊμπεκιές.

Η ομάδα στην πίστα πετάει κυριολεκτικά και ο Γιαννάκης με τη Μαρία μοιράζονται τη χαρά.

"Ο δικός μου ο δρόμος, μ’ έχει χρόνια διαλέξει, στην οδό γράφει "μόνος", επικίνδυνη λέξη. Ο δικός μου ο δρόμος, δε μου δείχνει αστέρι, για αγάπη μου δίνει, μια βαλίτσα στο χέρι". Κάθε άλλο παρά μόνος ήταν ο Γιαννάκης Καρεκλάς, ο οποίος χόρεψε κι αυτός με την ψυχή του

Κυρίαρχος της πίστας και ο Γιαννάκης Καρεκλάς, ξέχασε για λίγο το μικρόφωνο!!

Έκδηλη ικανοποίηση και υπόσχεση για χορό και πάλι χορά στης μουσικής τα μονοπάτια.

Η Χριστίνα Ορφανίδου βγάζει φωτογραφίες από τις όμορφες στιγμές που ζούνε όλοι μαζί.

Η Άντρη Δασκαλάκη για το σάλτο μορτάλε στο χορό.

"Σκυφτέ διαβάτη της βροχής, και ταξιδιώτη της ζωής, η προδοσία μιας γυναίκας σε βαραίνει. Μην πίνεις άλλο και μεθάς, και τη ζωή σου μη χαλάς, είναι γραφτό ότι αρχίζει να πεθαίνει". Η Άντρη οργώνει την πίστα με αυτοπεποίθηση.

"Της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος, πότε κόλαση και πότε ο παράδεισος, της γυναίκας η καρδιά είναι μια άβυσσος".

Η Άντρη λικνίζεται στην πίστα στους ρυθμούς της μουσικής: "Μου σπάσανε τον μπαγλαμά, Κάτι παλιόμαγκες εψές αργά, Τον σπάσανε και φύγανε, Τα τέλια μ' απομείνανε" και κάνει τα δικά της που λέμε.

Η Άντρη δεν έπαψε ούτε στιγμή να ξεφαντώνει και να χορεύει στους ήχους των τραγουδιών. "Τρίκι τρίκι τρίκι τρίκι, μου 'διωχνε τον πόνο, Τρίκι τρίκι, και κυλούσε η παλιοζωή".

Είναι γύρω στα μεσάνυχτα. Το κονταροχτύπημα συνεχίζεται. Η Αντριάνα επανεμφανίζεται, έτοιμη να κτυπήσει τα ρέστα της...

Ο Δώρος Νικολάου ενθουσιασμένος, εξορκίζει το κακό και διώχνει τα κακά πνεύματα από την πίστα… για το χατήρι της Αντριάνας.

"Πες μου πού πουλάν καρδιές να σου πάρω μια, πες μου πού πουλάν χαρές να σου πάρω δυο, πες μου πού πουλάν ψυχές να σου πάρω μια, πού πουλάν αϊτόφτερα να σου πάρω δυο". Η πίστα δική της Αντριάνας και πάλι.
Σ’ έναν αέναο χορό η Αντριάνα λικνίζεται στην πίστα. "Το χέρι αυτό το λατρευτό ώ ώ ώ, μες στη ζωή, μες στη ζωή θα τ' αγαπώ, ότι και να μου 'χει κάνει,όλα του τα συγχωρώ, με φτερούγες τσακισμένες,πάντα εγώ θα τ' αγαπώ".

"Απόψε κάνεις μπαμ! απόψε κάνεις μπαμ! σε βλέπουν και φρενάρουνε και σταματούν τα τραμ. Κουρντίστηκες κυρά μου στη πένα, στο καντίνι, να ζήσει κι ο λεβέντης- ο λεβέντης που σε (ξ)ντύνει". Αλλά, ο Ανδρέας Πογιατζής πάλι κοιτά αλλού...
Νύχτα μου μάγισσα, απόψε ράγισα, ο Ανδρέας συγχαίρει ευγενικά την Αντριάνα. Δεν είμαι και τόσο σίγουρος, αλλά νομίζω πως τον άκουσα να σιγοτραγουδάει το τραγούδι της Βανδή, «Ανάβεις φωτιές», Ανάβεις κι όλα τα καις, Κι απ' όπου περάσεις, Κάνεις καταστροφές".
Το γλέντι το ομόρφυνε η τριμελής ορχήστρα με τα ωραία και μελωδικά τραγούδια τους.
Η Άντρη σηκώνει τα μανίκια πάνω και είναι έτοιμη για τον τελευταίο γύρο.

"Νοιώθω το κλίμα να μη με σηκώνει, Ο χώρος να με πλακώνει, Στα πρώτα μας δυο λεπτά. Νοιώθω πως έχει περάσει η ώρα, καιρός για να φεύγω τώρα, Προτού να ‘ναι πια αργά". Χασάπικο από την ομάδα.

"Μα σαν σηκώθηκα να φύγω, Πίσω κοίταξα για λίγο, Δάκρυσα που τότε είδα ότι πήγανε, χαμένα, χαμένα, τα δάκρυα που ξόδεψα, Αγάπη μου για σένα". Απόλυτος συγχρονισμός, υπέροχες φιγούρες από όλους.
Αντιλαλούσαν τα βουνά… όλη τη νύχτα...
'Ηταν νύχτα της φωτιάς, χαράς και διασκέδασης.
Οι χορευταράδες και προπάντων οι χορευταρούδες του ΡΙΚ μάγεψαν τους πάντες με τις χορευτικές τους ικανότητες.
Δικαιολογημένό, θερμό χειροκρότημα για τους χορευτές, που έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό στη άνιση μάχη για να κερδιθεί η πίστα...
Καθήμενοι, από αριστερά, Κώστας Κωνσταντίνου, Μόνικα Φανουρίου και Γιώργος Ζαχαριάδης. Όρθιοι από αριστερα, Σωτηρούλα Χριστοφίδου, Μιχάλης Ασιήκας, Χριστίνα Ορφανίδου, Ανδρέας Ιωσήφ, Μαρία Φεσσά, Γιαννάκης Καρεκλάς, Άντρη Δασκαλάκη και Φοίβος Νικολαΐδης.

Τελικός απολογισμός. Άρτια οργανωμένη, υπέροχη και αξέχαστη βραδιά, όπως ξέρουν τόσο καλά να διασκεδάζουν τα παιδιά του ΡΙΚ.
ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΟ το 2010!

15 comments:

Sunny_Fotini said...

Πάντα ετσι να διασκεδάζετε. Χρόνια Πολλά σε όλους σας και να έχετε μια καλή χρονιά με πολλές πολλές επιτυχίες.

Anonymous said...

Love the dancing!

ΕΛΕΝΑ said...

Ολοι δείχνουν να περνούν καλά και να ευχαριστιούνται την όμορφη ατμόσφαιρα!
Πάντα τέτοια!!!
Καλι χρονια να χουμε!

Meropi said...

Φοίβο μου καλημέρα.
Εσύ μου φαίνεται ανέλαβες το ρόλο του φωτογράφου!!!
Και του χρόνου να είστε καλά όλοι εσείς εκεί στο ΡΙΚ και να ξανακάνετε ένα τόσο όμορφο πάρτυ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ

jf said...

Γιατί μας κρύψατε την πίστα του διοικητικού συμβουλίου?

Grumpy old man said...

Woow that looked like a great party...

Lovely girls...

Thanks for visiting and thanks for following me.
Hope your new year is going great!
Colin.

Phivos Nicolaides said...

@ Φωτεινή Ευχαριστούμε καλή μας και ευχόμαστε παρομοίως τα ανάλογα!

@ The Things We Carried. It is part of our culture and daily life!

@ ΕΛΕΝΑ. Ευχαριστούμε ωραία μου Έλενα και αντεύχομαι κάθε χαρά για το 2010!

@ Meropi. Εγώ, όπως, κατάλαβες, έπαιξα το ρόλο του'φωτογράφου του χωριού'! Αλλά, νομίζω, τα πήγα καλά. Δεν άφησα κανένα παραπονεμένο!

@ JamanFou. Η πίστα του διοικητικού συμβουλίου ήταν 'εμπιστευτική'!!

@ Sexylegsandbody. Thank you for your kind response. Very kind of you dear Colin. Wish you a great 2010! Keep in touch.

ELENI said...

ΠΑΝΤΑ ΤΕΤΟΙΑ !!!

Phivos Nicolaides said...

ELENI. Πάντα τέτοια και καλύτερα!!

Αφροδίτη Κ. said...

"Να μας έχει ο Θεός γερούς
πάντα ν' ανταμώνουμε
και να ξεφαντώνουμε
με χορούς κυκλωτικούς
κι άλλο τόσο ελεύθερους σαν ποταμούς"

αυτοι οι στιχοι μου 'ρθαν στο νου καθως διαβαζα και απολαμβανα τις φωτογραφιες του χριστουγεννιατικου παρτυ!!!
και του χρονου Φοιβο ...
πολλα φιλια

Betty Manousos said...

FFOIBO TI VRAIA PERNATE EKEI!!
MEGALO GLENTI!! xairomai poly!!
Kalh Xronia soy eyxomai!!
:)olophyxa!!

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΧΙΛΙΕΣ ΧΑΡΕΣ
ΝΑ ΦΕΡΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΧΡΟΝΟΣ
ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΒΡΙΣΚΕΙ ΑΦΟΡΜΕΣ
ΝΑ ΣΟΥ ΣΗΜΩΝΕΙ Ο ΠΟΝΟΣ.

ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΠΕΡΝΑΤΕ ΟΜΟΡΦΑ.

Phivos Nicolaides said...

@ Acer_v. Αφροδίτη μου, πολύ σ΄ευχαριστώ πολύ για τους όμορφους στίχους!

@ Betty Manousos:cutand-dry.blogspot.com. Πολύ σ' ευχαριστώ καλή μου Μπέτυ!

@ JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS. Πολύ όμορφο το τετράστιχο σου. Ευχαριστίες και ευχές!

Anastasia Marou said...

Χρόνια πολλά, Φοίβο. Σου εύχομαι τα καλύτερα για το 2010. Καταπληκτική η καινούρια γραβάτα του Γιαννάκη Καρεκλά! Ανκαι μου θυμίζει μια παλιά που φορούσε προ τριετίας στο Δελτίο του ΡΙΚ....

Phivos Nicolaides said...

Anastasia. Χρόνια Πολλά Αναστασία και ότι καλύτερο για το 2010! Οι γραβάτες του Γιαννάκη Καρεκλά είναι ωραίες και διαχρονικές!