Tuesday, August 8, 2023

Οι Γυναίκες εδώ κι 7000 χρόνια ζούμε μέσα στην Πατριαρχία


Δεν ξέρουμε άλλον τρόπο ύπαρξης. Το ίδιο και οι Άντρες. Φαντάσου ότι τόσους αιώνες η Ανθρωπότητα ζει Ανάποδα. Δεν μπορούμε καν να φανταστούμε πως είναι να Ζεις αλλιώς.
Ο τρόπος ζωής μας, οι σκέψεις μας, καθορίζεται από αυτό που γνωρίζουμε αιώνες τώρα.
Ακόμα και οι Φιλόσοφοι, οι Συγγραφείς, οι Ποιητές, όλοι, δημιούργησαν μέσα σε αυτό το πλαίσιο, ό,τι γνωρίζουμε το γνωρίζουμε μέσα από αυτό το πρίσμα*.

Τις Βιβλιοθήκες με τα Ιερά Βιβλία που έκαψαν, γι΄αυτό ακριβώς τις έκαψαν, για να Κάψουν, για να Εξαφανίσουν κάθε Ίχνος Πληροφορίας για το πως ήταν η Ζωή στους Αρχαίους Πολιτισμούς, πριν από αυτά τα 7000 χρόνια! Μέσα σε αυτό το Πλαίσιο λοιπόν των 7000 χρόνων του Πατριαρχικού Συστήματος απ' άκρη σ' άκρη της Γης, το Συλλογικό μας Ασυνείδητο το Μόνο που Ξέρει και από το Μόνο που έχει Εμποτιστεί είναι να Ζει σε Πατριαρχία, δηλαδή σε Στρατιωτικής Μορφής Κοινωνίες*.

Ο ίδιος ο Θεσμός της Οικογένειας, είναι η Μικρογραφία του Πατριαρχικού Συστήματος*
Ο ίδιος ο Θεσμός της Οικογένειας δημιουργήθηκε για να έχει την Θηλυκή Αρχή υποδεέστερη
ώστε να κάνει την αναπαραγωγή και να μην έχει λόγο*.

Ο ίδιος ο Θεσμός της Οικογένειας απαιτεί η Γυναίκα να είναι κλεισμένη στον Γυναικωνίτη
και να είναι Ιδιοκτησία του Πατέρα της πρώτα, μετά του Αδελφού, και μετά του Άντρα της.
Ο ίδιος ο Θεσμός της Οικογένειας δημιουργεί την Ερώτηση που έκαναν οι παππούδες μας: ''Τίνος είσαι?"
Ακριβώς γιατί είτε σαν Γυναίκα, είτε σαν Παιδί, είτε σαν Άνδρας,
πρέπει να γνωρίζεις σε Ποιον ανήκεις.
Γιατί η Ερώτηση είναι ''Τίνος εισαι?''
δεν είναι ''Ποιανής εισαι?''
Άρα σε Ποιον Ανήκεις? Ποιανού Ιδιοκτησία είσαι?
Αυτή είναι η Πατριαρχία.

Η Δύναμη του Κυρίαρχου Αρσενικού, που οι Νόμοι Θεσμοθετήθηκαν Αιώνες τώρα για να διατηρούν την ''ιδιοκτησία'' του. Νομικά. Θεσμικά. Οικονομικά. Πολιτικά. Κοινωνικά. Γι’ αυτό οι Πόλεμοι, γι΄αυτό οι Καταστροφές, Γι’ αυτό η Φτώχεια*.

Για να διατηρεί η Πατριαρχία την Ιδιοκτησία της*.
Να έχει Εξαφανισμένη και Φυλακισμένη την Θηλυκή Αρχή*.
Γιατί η Θηλυκή Αρχή είναι η Ίδια η Δύναμη της Φύσης
Της Ελευθερίας και της Επανάστασης*
Και το Πατριαρχικό Σύστημα την Έχει Υποδουλωμένη κι Απαξιωμένη ώστε να διατηρείται ένας Κόσμος ΜΗ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑΣ*.

Όσο είναι υποδουλωμένη η Θηλυκή Αρχή, όσο Σκοτώνετε την Θηλυκή Αρχή, τις Μάνες σας, τις Κόρες σας, τις Γυναίκες σας, τις Αδελφές σας, Σκοτώνετε την Ελευθερία μέσα σας.
Σκοτώνετε την πιθανότητα αυτός ο Κόσμος να Ζήσει σε Αγάπη, Σοφία, Ελευθερία και από Κόλαση να γίνει Παράδεισος, όπως πλάστηκε να είναι*.

Το βιώνουμε, το βιώσαμε, και τώρα το Πλήρωμα του Χρόνου ~ Κρόνου δεν το σηκώνει άλλο.
Αυτά τα 7000 χρόνια τελειώνουν Οριστικά και Αμετάκλητα. Και η Αρχή του Τέλους της Πατριαρχίας Ξεκινά Τώρα. Η Τάξη του Κόσμου Ανατρέπεται για ακόμα μια Φορά. Το Καθρεφτίζει η Όψη του Κρόνου με τον Ουρανό, που μέσα στο 2021 επαναλαμβάνεται 3 Φορές*. 17 Φεβρουαρίου ~ 14 Ιουνίου ~ 24 Δεκεμβρίου*.

Όψη Δικαιοσύνης και Ανατροπής των Πάντων. Ζητήστε το όλοι, Γυναίκες και Άντρες, αφορά όλους μας, ζητήστε να Αλλάξει Οριστικά ο Παλιός Τρόπος Ύπαρξης, ζούμε σε έναν Κόσμο Ανάποδα και αυτό Πρέπει να Αλλάξει*.

Η Αφροδίτη Θηλυκή Αρχή είναι η Ώρα της να Ξαναγεννηθεί*. Ο Κρόνος όταν τεμάχισε τα Γεννητικά Όργανα του Ουρανού, γιατί ο Ουρανός Βίαζε την Γαία και ''σκότωνε'' τα παιδιά του,
το έκανε για να βάλει τέλος στα δεινά της Γης*.

Από τα κομμένα Αιδοία του Ουρανού που έπεσαν στην Θάλασσα, μας λέει η Μυθολογία,
γεννήθηκε η Αφροδίτη*. 

Αυτό συμβαίνει και πάλι μέσα στο 2021. Ο Κρόνος έχει πάρει το Δρεπάνι και κόβει τα Αιδοία του Πατέρα του του Ουρανού*. Σταγόνες από το αίμα του πέφτουν στην Γη και γεννιούνται οι Ερινύες*. Και θα κυνηγήσουν τους Άδικους*. Γιατί οι Ερινύες είναι οι Θεές που κυνηγούν όσους Διαπράττουν Εγκλήματα*. 

Δεν τους αφήνουν να ησυχάσουν μέχρι να Αποκατασταθεί η Ηθική Τάξη των Νόμων του Κόσμου*. Από αυτήν την Πράξη Δικαιοσύνης του Κρόνου προς τον Ουρανό θα γεννηθεί η Αφροδίτη*. Θα ξαναέρθει στην Ανθρωπότητα μας*. Τώρα*. Είναι η Ώρα*. Αλλάζει η Τάξη του Κόσμου*. Η Θηλυκή Αρχή Εμφανίζεται Ξανά*.

18 Ιουνίου 2021 

Arianaland - ariana papakosta


No comments: