Γαστρονομικών Τεχνών του KES College
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEi98DQgPVuFRZO4E64jD_QZsST-IW3g40uTKEGuaVT4LSaC9jbfEuPVZvHtOo-x6DWmraGsMPDo1qYZh6eSazwCqCZ4apurHP-IW_8FIiDv6e9n_HimqE2SSarH8mYmmvTfX2apLa0K23mX/s400/40841.jpg)
Συνέχιση της υποτροφίας και για τα επόμενα έτη προϋποθέτει πολύ καλή επίδοση (ελάχιστος μέσος όρος 85/100) τόσο για το δεύτερο έτος (Δίπλωμα) όσο και για το τρίτο έτος (Ανώτερο Δίπλωμα).
Ο υποψήφιος πρέπει να πληροί τους πιο κάτω όρους:
- Απολυτήριο Λυκείου ή Τεχνικής Σχολής με ελάχιστο βαθμό 16/20 ή 80/100.
- Να γνωρίζει πολύ καλά την Αγγλική (γλώσσα διδασκαλίας).
- Να είναι αρίστου χαρακτήρα.
- Να έχει ιδιαίτερο πάθος για το επάγγελμα.
- Ευχάριστη προσωπικότητα
- Πολύ καλή υγεία
Υπογραμμίζεται ότι ο φοιτητής/τρια που θα εξασφαλίσει την υποτροφία ως ανωτέρω και θα ολοκληρώσει με επιτυχία τον κύκλο σπουδών του/της θα τύχει προτεραιότητας για εργοδότηση σε ξενοδοχεία ή άλλες επιχειρήσεις Μέλη του Συνδέσμου.
Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να επικοινωνήσουν άμεσα με τη Γραμματεία του ΣΤΕΚ (τηλ. 22 374 433).
![](https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiNN3saUGtRS23csAndVBeRIOK3wnnOdY5laBWtKwvWBjyh2ZEL7b3ea6le4b5ei3_KkrmhTD79wXtoLNDcmlNseKpA0-U_0THqOVvxgfmmXSg-WcUVjj5VNgpPDSMPHyAKHhYYjo_etmRD/s400/index_02.jpg)
1 comment:
Interesting.
Post a Comment