Friday, October 20, 2023

Ακόμη μια διάκριση για τη βραβευμένη φωτογράφο Κάτια Χριστοδούλου

Η φωτογραφία της Κάτιας Χριστοδούλου με τίτλο "Άνοιξη"

Η φωτογραφία «Άνοιξη», η Ελένη, της Κάτιας Χριστοδούλου βραβεύτηκε στον 5ο Δικοινοτικό Διαγωνισμό Φωτογραφίας, με θέμα «Πρόσωπα της Κύπρου» τον οποίο διοργάνωσε το ΑΚΕΛ και θα κοσμεί το ημερολόγιο του 2024!
Η τέχνη γεννιέται από πάθος. Η φωτογραφία Fine Art είναι ένα τέλειο όργανο, που επιτρέπει σε ένα άτομο να επικοινωνεί με τον κόσμο και να μοιραστεί το όραμά του. Προκύπτει από τη βαθιά ευαισθησία του συγγραφέα, την ανάγκη έκφρασης συναισθημάτων μέσω της εικόνας, τη μοναδική θέαση της γύρω πραγματικότητας. Μπορεί να είναι αυθόρμητο, αλλά μπορεί επίσης να είναι ένα συνειδητό και εσκεμμένο μανιφέστο.
Μια φωτογραφία που γεννήθηκε από το πάθος της Κατερίνας.
Η Κατερίνα Χριστοδούλου που εργάζεται στο Κυπριακό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΚΥΠΕ) με μια τολμηρή και καινοτόμα προσέγγιση, που διαταράσσει τα παραδοσιακά καλλιτεχνικά πρότυπα, στη φωτογραφία και με την εκπληκτική της δουλειά, βοηθά να μεγαλώσει η φήμη της φωτογραφίας ως καλών τεχνών. Τα μέλη του Παγκύπριου Συνδέσμου Συγγραφέων & Δημοσιογράφων Τουρισμού είναι υπερήφανα για την βραβευμένη φωτογράφο Κάτια Χριστοδούλου, μέλος του Συνδέσμου.

No comments: