Wednesday, February 12, 2020

Ζήσε με την Αγάπη, Μέσα στην Αγάπη

Γράφει η συγγραφέας Βασιλική-Βίκυ Τσίγγα
Η συγγραφέας Βασιλική-Βίκυ Τσίγγα μας τονίζει: 
Ζήσε με την Αγάπη, Μέσα στην Αγάπη

Δεν υπάρχει διαχωρισμός, δεν υπάρχει δυαδικότητα. Ο νους διαχωρίζει, ο νους επικρίνει. Και όσο επικρίνει και φοβάται, τόσο θα μένει στην 3η διάσταση του Μάτριξ.

Τώρα είναι η ευκαιρία!

Ν’ αναλογιστείς και να ξεφύγεις από τις περιοριστικές πεποιθήσεις. Δεν υπάρχει αρρώστια. Δεν υπάρχει γήρας. Δεν υπάρχει φτώχεια. Το Σύμπαν είναι Άφθονο, Πλούσιο, Ευημερεί και στα Προσφέρει όλα σε Πληρότητα και Ευδαιμονία.

Μπορείς να σταθείς έξω από το βουητό του μυαλού, να νιώσεις αυτή την Υπεράφθονη Ροή Αφθονίας; Κατανόησε βαθιά μέσα σου ότι δεν υπάρχει τίποτε έξω εκεί που σε περιορίζει. Καμία οικονομική κρίση. Καμία αδικία. Καμία ασθένεια.

Γιατί ο νους που θα συλλάβει την Ανώτερη Του Ύπαρξη ως Φως Θεϊκό, αυτός και θα βιώνει την Υγεία, Τη Χαρά, την Ιερή Αγάπη, τον Ιερό Έρωτα. Τον πλούτο, την Ευδαιμονία. Μόνο όταν έχει συντονιστεί ο νους με την Καρδιά και έχει εναρμονίσει την αρσενική με τη θηλυκή ενέργεια μέσα του, τότε ο Άνθρωπος θα μπορέσει να ξεφύγει από την 3η διάσταση, της ύλης και του φόβου.

Πέταξε!

Πέταξε τα εσωτερικά σου σκουπίδια. Ο νους είναι αυτός που δυσκολεύει την ζωή. Οι Σκέψεις που εμπεριέχουν φόβο, πόνο λύπη, ή αμφιβολία, Θυμό επίκριση κ.τ.λ. δεν είναι Αληθινές. Αληθινές είναι οι σκέψεις που προέρχονται και δημιουργούν όμορφα λεπτοφυή συναισθήματα.

Όπως η Αγάπη, η Ευτυχία. Η καλοσύνη. Η Συμπόνια. Η Αλήθεια. Η Ακεραιότητα. Η Προσφορά. Κοίτα παρατήρησε την κάθε σου σκέψη. Μέσω της παρατήρησης μπορείς να είσαι Συνειδητός στο Εδώ και Τώρα.

Άφησε πίσω το παρελθόν.

Το παρελθόν είναι για να είναι πίσω. Όσο και αν σε πόνεσαν, από παιδί ως τώρα. Συγχώρεσε και απελευθερώσου. Συγχώρεσε όλα εκείνα τα πρόσωπα, τα γεγονότα που σε έκαναν να πιστέψεις προσωρινά ότι δεν αξίζεις την Αγάπη. Συγχώρεσε εσένα για όσα έκανες και πίκραναν συνειδητά και μη, άλλους ανθρώπους, αλλά συγχώρεσε και για όσα δέχτηκες να σε στεναχωρήσουν.

Δεν είναι ο νους και οι σκέψεις που μας κυβερνούν. Είναι οι συνηθισμένος περιοριστικός τρόπος σκέψης και μορφών που μας κρατούν δέσμιους. Εμείς φτιάχνουμε τις σκέψεις, εμείς ελέγχουμε το νου. Διότι ό,τι πιστεύουμε, αυτό καθρεπτίζουμε και αυτό ελκύουμε. Όμως μπορεί να τροποποιηθεί αυτό (ο περιοριστικός τρόπος σκέψης) μέσω της δικής μας θέλησης, αποφασιστικότητας και αφύπνισης.

Να λες ήρθε η Ώρα της Αλλαγής.

Ν’ Αλλάζεις!

Να Αλλάζεις Ματιές. Βλέμμα. Ορίζοντες. Να πετάς ό,τι δεν σου ταιριάζει. Να κρατάς ό,τι σε συναρπάζει. Να μένεις όπου η Καρδιά σου Ευδαιμονεί. Μέσω της Επίγνωσης και της Αυτογνωσίας να αλλάζεις ουσιαστικά για σένα, να δίνεις Αγάπη σε σένα πρωτίστως και σε όσους είναι γύρω σου.

Ήρθε η Ώρα!

Ήρθε η Ώρα να λες, να Διαβώ το Μονοπάτι μου. Εκεί που δεν υπάρχει φόβος και αμφιβολία. Ήρθε η Ώρα να με Αγαπήσω Περισσότερο. Εκεί που δε χωράει η επίκριση και η αδικία.

Ήρθε η Ώρα να λες να Δω το Φως μου. Εκεί που η σκιά του εγώ μου έχει εξαφανιστεί.
Ήρθε η Ώρα να Αντικρίσω την Ομορφιά μου. Εκεί που δεν περισσεύει πουθενά η ασχήμια. Ήρθε η Ώρα να λες για την Ανάβαση. Την Εξιλέωση, Την Κάθαρση και την Απελευθέρωση από ό,τι με κρατάει αλυσοδεμένο.  Ήρθε η Ώρα αυτή η Μονάκριβη Ώρα Συνειδητής Σιωπής, εκεί όπου Ανά-σύρονται χιλιάδες Ολόλαμπρες Λέξεις, Εικόνες, Συναισθήματα.

Μαζί όταν ο νους και η καρδιά συντονιστούν στο καθαρό κανάλι της Αγάπης, παράγουν το Ευ Ζην.  Στον κόσμο της Αγάπης δεν υπάρχει διαχωριστικότητα, δεν υπάρχει φτώχια, δεν υπάρχει αρρώστια. Συντονίσου με τη Δόνηση Της!

Άσε την Συμπαντική Αγάπη να ρέει από μέσα προς τα έξω. Από το Κέντρο της Καρδιάς σου οι Ακτίνες της Αέναης Αγάπης, να Αγκαλιάζουν όλο το Είναι σου και όλο τον Κόσμο.

Άφησε τη Δύναμη της Αγάπης να εναρμονίσει κάθε τομέα της ζωής σου. Όταν επιτρέψεις στον εαυτό σου να ζήσει Αληθινά τότε θα αφήσεις την Ευφυΐα της Καρδιάς σου να σε Καθοδηγεί.

Η Kαρδιά γνωρίζει. Η Καρδιά Αγαπά.  Η Καρδιά Συγχωρεί. Η Καρδιά Μεγαλουργεί.  Τότε Βλέπεις, Νιώθεις, Γνωρίζεις πως Άλλο Δρόμο δεν έχει για να Ακολουθήσεις. Παρά μόνο διαβαίνεις πάνω στο Απαράμιλλο Μονοπάτι, και στην Ατραπό της Διάκρισης, της Συγχώρεσης, της Αγάπης. Τότε θα βιώνεις το Ευ Ζην συνεχώς με Πληρότητα και Ποιότητα, με Υγεία και Ομορφιά, με Χάρη και Αφθονία, με Ευτυχία και Γαλήνη.

Άναψε τη Φλόγα Της και βίωσε τα Θαύματα Της! Νιώσε την Αγάπη! Γίνε η Αγάπη!

Ζήσε με την Αγάπη μέσα στην Αγάπη!
Βασιλική-Βίκυ Τσίγγα

No comments: