Thursday, January 2, 2020

Ακόμα ένας που του την έδωσε...

Του Άντη Ροδίτη
Μόλις προχθές μια δημοσιογράφος του ΡΙΚ διερωτώταν γιατί ο Θεός δεν επεμβαίνει ώστε να σώζει τους νέους μας από τους δολοφονικούς αυτοκινητόδρομούς μας!
Δεν πέρασαν καλά-καλά 48 ώρες και άλλος δημοσιογράφος, πάλι της πρώτης γραμμής, ο διευθυντής του «Πολίτη» αυτή τη φορά, μας αποκάλυψε ότι ο Πρόεδρος της Κυπριακής Δημοκρατίας μαζί με τον Πρωθυπουργό της Ελλάδος, τον Πρωθυπουργό του Ισραήλ και σύντομα κι εκείνον της Ιταλίας… κοιμούνται όρθιοι! 

Ο ίδιος ο Διονύσης είναι μια χαρά ξύπνιος κι επιπλέον (αυτό είναι το  βασικό του επιχείρημα) είναι γνώστης της αρχαίας ελληνικής γλώσσας!! Διαβάστε εδώ: https://politis.com.cy/apopseis/pente-lepta-mono-chreiazetai-o-nikos-anastasiadis/?&utm_source=nl&utm_medium=nl&utm_campaign=nl !!

Οι ως άνω Πρόεδροι και πρωθυπουργοί Κύπρου, Ελλάδος, Ισραήλ και Ιταλίας, οφείλουν όταν παίρνουν τόσο σοβαρές αποφάσεις να συμβουλεύονται πρώτα τον Διονύση!

Παλαιότερα είχαμε ένα άλλο άστρο της δημοσιογραφίας, τον πολύ Mignatiou, ο οποίος δεν έχανε ευκαιρία να εξηγεί στον Κυβερνητικό Εκπρόσωπο των ΗΠΑ ποια είναι τα συμφέροντα των ΗΠΑ! Η μεγάλη απορία όλων μας ήταν γιατί καθυστερούσε τόσο ο Ομπάμα να τον διορίσει πρωτοσύμβουλό του!

Ο Mignatiou πίστευε μάλιστα ότι από στιγμή σε στιγμή η Ρωσία θα επιτίθονταν στην Τουρκία, θα τη διέλυε στα εξ ων συνετέθη και θ’ απελευθερωνόταν από σπόντα και η Κύπρος μας!

Βέβαια υπήρχε και θα υπάρχει πάντα το παράδειγμα του Αρχιεπισκόπου Μακαρίου Γ΄, ο οποίος πίστευε, μαζί με το ΑΚΕΛ, ότι ήταν θέμα χρόνου η κατάρρευση των ιμπεριαλιστικών ΗΠΑ και ο θρίαμβος της πρωταθλήτριας της κοινωνικής δικαιοσύνης Σοβιετικής Ρωσίας!

Τα πράγματα ήλθαν εντελώς ανάποδα με τις προβλέψεις τους και η μισή Κύπρος έπεσε στα χέρια της Τουρκίας.

Σήμερα ο Διονύσης πιστεύει ότι οι συμμαχικές με την Κύπρο χώρες δεν πρέπει να συμφωνήσουν με τον σχεδιασμό του EastMed, επειδή εκείνος, ο Διονύσης, ξέρει καλύτερα από αυτές πού πρέπει να εδράζεται μια στρατηγική ενώ οι Πρόεδροι και πρωθυπουργοί Κύπρου, Ελλάδος, Ισραήλ και Ιταλίας δεν έχουν ιδέα!! «Πωλούν», κατά την έκφρασή του «σανό» στους πολίτες τους.

Εξάλλου, ο Διονύσης έλαβε σοβαρά υπόψη ότι α) «ο βυθός της Μεσογείου παρουσιάζει γεωμορφολογικά τεράστιες ανωμαλίες», ότι β) οι σημερινές τιμές φυσικού αερίου δεν συμφέρουν και  τρίτον και σημαντικότερο δεν ξέρει, ο Διονύσης, πόσες στον διάολο ποσότητες φυσικού αερίου υπάρχουν στην περιοχή της Λεβαντίνης!!

Άρα γιατί αυτοί οι τύποι, Πρόεδροι και πρωθυπουργοί της Κύπρου, της Ελλάδος, του Ισραήλ και της Ιταλίας, προχωρούν σε σχεδιασμού τον οποίον ο Διονύσης και οι σύμβουλοί του βρίσκουν σκάρτους;

Μα ποιοι τέλος πάντων είναι αυτοί οι σύμβουλοι του Διονύση;  Α΄, είναι ο εμπειρογνώμων Τσαρλς Έλληνας και ο εμπειρογνώμων επί του πολέμου κατά του Αναστασιάδη Άντρος Κυπριανού!

Ο τελευταίος, μαζί με τους βοηθούς του, Γιώργο Λουκαΐδη, Άριστο Δαμιανού, Γιώργο Γεωργίου Χ2 και οικογένεια Κουκουμά πιστεύουν ακράδαντα ότι η απορωσοποίηση της Κύπρου κτυπά, πλέον, κόκκινο και ως εδώ και… μη παρέκει! Ο φόβος τους είναι μην πάψουν να φορούν κοστούμια κι εσώρουχα ρωσικής κατασκευής και μην πάψουν να οδηγούν… Volga και Moskvich!!

Τελικά σε πόσους την έχει δώσει σε αυτόν τον τόπο;
Να σας πω αμέσως: Σε πολύ περισσότερους από όσους νομίζετε. Διότι μόλις προχθές μία από τις νεάνιδες αξιωματούχους του Δη.Συ, μας τρέλανε στα «λόγον του ότι» και «λόγον του ότι» από τηλεοράσεως και μια άλλη εξαπέστειλε χριστουγεννιάτικες ευχές πέλα-σέλα υπογράφοντας… «βουλεύτρια»!!

Τουτέστι: οι νέοι αξιωματούχοι του Δη.Συ. μιμούνται τις λαϊκούρες του ΑΚΕΛ για να δείξουν ότι δεν παν πίσω περί… δημοκρατικές πεποιθήσεις κι ελπίζοντας, μάλλον, να σαγηνεύσουν νέους αγράμματους του ΑΚΕΛ κι ας παν στ’ ανάθεμα οι πέντε που ξέρουν πέντε κολλυβογράμματα κι απέμειναν στον Δη.Συ.! Ανάμεσά τους, βέβαια, και ο Πρόεδρος Νίκος Αναστασιάδης, ο πρώτος πραγματικά νούσιμος Πρόεδρος της Κ.Δ. και ίσως ο τελευταίος που ξέρει αξιοπρεπή ελληνικά.

Όχι δεν τελειώσαμε ακόμα με τον πρωτοσύμβουλο της Κ.Δ., του Ισραήλ, της Ελλάδος, της Ιταλίας (και της Αιγύπτου;) Διονύσιο Διονυσίου.

Διαβάστε παρακάτω:
«Αν το τίμημα της λύσης είναι εμείς οι Ε/Κ να αντιληφθούμε ότι πρέπει να ξεπεράσουμε τον πόνο, τον φόβο και τα στερεότυπα του παρελθόντος και να οικοδομήσουμε μια υγιή συμμαχική και αδελφική σχέση με την Τουρκία, όπως αυτήν που έχουμε αυτήν τη στιγμή με την Ελλάδα, τότε, ναι, ας το κάνουμε. Το έκανε για αιώνες η Ελβετία, το κάνει η Σιγκαπούρη με πιο επικίνδυνες χώρες στον περίγυρό της»!!

Γιασασίν πε Σιγκαπούρη, υπόδειγμα και παράδειγμά μας… που κινδυνεύεις από τους γείτονες σου αλλά ατού ο Γαβρίλης! Εκεί! Ντούρος! Να επιμένει πατριωτικά και υπέρ της παγκόσμιας αγάπης και… επιχειρηματικότητας!

Σας το λέω να το ξέρετε: ο άνθρωπος τα έχει παίξει μια κι έξω. Να γίνουμε, λέει, αδέλφια με τους Τούρκους όπως είμαστε με τους Έλληνες! Τι γίνεται ρε παιδιά; Μας περνούν από λοβοτομή την ώρα που κοιμόμαστε; Ο Άντρος είναι και χειρουργός εγκεφάλων και δεν το ξέραμε ή είναι όλοι τους (οι άθεοι) copies του Ιησού Χριστού και πάλι εμείς αγρόν αγοράσαμε;;; Γαμώ το, πιον! Εξόν κι αν όλα τώρα ξηγούνται, τότε που λέγαμε τη Μεραρχία, τ’ αδέλφια μας «πουστοκαλαμαράδες»;;!! 

Ήταν για ν’ αγαπήσουμε τ’ αδέλφια μας τους Τούρκους και μετά να επιστρέφαμε γεμάτοι διπλές αγάπες στ’ αδέλφια μας, τους Καλαμαράδες!! Στο κάτω-κάτω όλοι αδέλφια είμαστε… Εσύ Χριστό κι εγώ Αλλάχ… Πελασινίβερσι…
Άντης Ροδίτης       

No comments: