Saturday, February 10, 2018

Βουτιά στην κόλαση, Αντιγόνη Χριστοδουλίδου

Το δεύτερο βιβλίο της Αντιγόνης Χριστοδουλίδου
Η Δανάη είναι μια πανέμορφη, έξυπνη, δυναμική και πολύ πλούσια κοπέλα. Όλοι οι νέοι του κύκλου της την ποθούν για γυναίκα τους. Εκείνη όμως ερωτεύεται παράφορα το γιο του κηπουρού τους και παρ` όλες τις αντιδράσεις των γονιών της, τον παντρεύεται. Του προσφέρει τα πάντα, αγάπη, αφοσίωση, πλούτη, ταξίδια, κοινωνική ζωή. Τον μπάζει σε κόσμους όμορφους κι ονειρεμένους. Σε κόσμους που ποτέ δεν είχε φανταστεί.

Κι εκείνος, τι κάνει για χάρη της; Πως της τ` ανταποδίδει; Αποδεικνύεται αχάριστος, αγνώμονας, πλεονέκτης και την προδίνει με την καλύτερή της φίλη. Με τις φρικτές και αποτρόπαιες πράξεις του, τη βυθίζει στον πόνο και την οδύνη και μετατρέπει τη ζωή της σε κόλαση.

Η Δανάη όμως δεν απελπίζεται, δε λυγίζει. Στέκεται γερά στα πόδια της και αγωνίζεται με πείσμα μέχρι που κατορθώνει να ξεσκεπάζει τους φονιάδες των δικών της και να συνεχίσει τη ζωή της με μια καινούργια αγάπη…

Εκδόσεις Επιφανίου
ISBN: 978-9963-685-68-4
2010
Σελίδες:415
Η Αντιγόνη Χριστοδουλίδου γεννήθηκε στο χωριό Κέδαρες της επαρχίας Πάφου. Αποφοίτησε το Α` Γυμνάσιο Θηλέων Λεμεσού. Παντρεύτηκε και εγκαταστάθηκε στην Αμμόχωστο, όπου έζησε μέχρι τις 14 Αυγούστου του1974 παραμονή της δεύτερης φάσης της τουρκικής εισβολής στην Κύπρο. Σήμερα είναι εγκατεστημένη στην Λεμεσό.

Εργάστηκε με το Υπουργείο Άμυνας της Αγγλίας (Βρετανικές Βάσεις στην Κύπρο) για είκοσι επτά χρόνια. Είναι παντρεμένη, έχει δύο παιδιά και τέσσερα εγγόνια.

Το 2009 έκδωσε το βιβλίο «Ανατολικά του Διαρίζου».
Το 2010 έκδωσε το βιβλίο «Βουτιά στην κόλαση».
Από το 2012 μέχρι και σήμερα είναι η γραμματέας του «Συνδέσμου Αποδήμων και Φίλων Κεδαριτών» και ασχολείται με την έκδοση του περιοδικού «Οι Κέδαρες άλλοτε και σήμερα».
H ιστοσελίδα της www.antigoni.com.cy

No comments: