Monday, May 5, 2014

Η Ενόραση τιμά τη Λουκία Χατζηκυριάκου Γαβριηλίδου

Αξιέπαινες και σημαντικές εκδηλώσεις από την Ενόραση
Μια ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο κλαμπ της Ενόρασης το βράδυ της 25ης Απριλίου 2014, με την ευκαιρία των 100χρονων της κυρίας Λουκίας Χατζηκυριάκου Γαβριηλίδου. Η κυρία Λουκία Χατζηκυριάκου Γαβριηλίδου τιμήθηκε από το Δ.Σ. της Ενόρασης για τη γενικότερη προσφορά και δράση της στην κοινωνία. (Στη φωτογραφία ο Γενικός Γραμματέας της Ενόρασης Γαστών Νεοκλέους απονέμει το τιμητικό δίπλωμα στην τιμώμενη).
Η κυρία Λουκία Χατζηκυριάκου Γαβριηλίδου, με τη συμβολή, της κόρης της Λυδίας Μελισσά (πρόεδρο της Ενόρασης), μίλησε μπροστά στο μεγάλο ακροατήριο και εξιστόρησε τις εμπειρίες και τα βιώματα μιας ολόκληρης ζωής.
Η αναφορά σε παλιές εποχές με την παρουσίαση σε μεγάλη οθόνη πολύτιμων οικογενειακών και άλλων φωτογραφιών από τη δεκαετία του 1930 μέχρι και σήμερα συγκίνησε τους παρευρισκομένους, οι οποίοι είχαν τη μοναδική αυτή ευκαιρία, να δουν και να μάθουν ιστορικές πια λεπτομέρειες από τη ζωή αλλοτινών εποχών.
Η εκδήλωση συνδυάστηκε με δείπνο χορό και διασκέδαση. Στο πιάνο έπαιξαν ο Ρένος Μαρτίδης και ο Ερμής Νεοκλέους, που εκτέλεσαν με υπέροχους ήχους ένα ωραίο και νοσταλγικό πρόγραμμα από τα παλιά.

No comments: