Thursday, October 13, 2011

Η φωνή του Φοίβου

ΑΝΑΦΑΝΔΟΝ
Η φωνή του Φοίβου
Του Λούκα Πάρπα
  
Το εντόπισε και το κατέγραψε σε πρόσφατο άρθρο του, ο Φοίβος Νικολαΐδης, μέλος του Δ.Σ. του ΡΙΚ: «το σύστημα που καθιερώθηκε πριν από πολλά χρόνια με τη μεταφορά των αργιών του προσωπικού, όταν συμπίπτουν Σάββατο ή Κυριακή, στοιχίζει περίπου €500.000 το χρόνο». Όπα! Φωνή εκ των έσω του ΡΙΚ λέει την αλήθεια με τρόπο ωμό και κυρίως επώνυμα. Μισό εκατομμύριο ευρώ, λοιπόν, θα μπορούσαν να εξοικονομηθούν από τον προϋπολογισμό του Ραδιοφωνικού Ιδρύματος Κύπρου, τον μονίμως και προκλητικά ελλειμματικό, με μια απλή κίνηση από την οποία δεν θα επιβαρυνόταν -στην ουσία κανένας.

Θα μπορούσαν..., όμως δεν θα εξοικονομηθούν, διότι η κρίση δεν πέρασε ακόμη από την πύλη του ημικρατικού καναλιού και η Βουλή -που υποτίθεται το ελέγχει- φοβάται να δείξει τα δόντια της, διότι δεν θέλει να χάσει την προβολή. Για το θεαθήναι και εκ του ασφαλούς γίνονται κάποιες περικοπές…
Εφημερίδα "Ο Φιλελεύθερος"
Πέμπτη, 13 Οκτωβρίου 2011

1 comment:

Magia da Inês said...

Perdoe-me... mas tenho dificuldade de entender... juro que se eu entendesse eu gostaria de opinar ( é que o tradutor Google tem suas limitações...)
Gosto de Chipre... beijinhos a todos.
Brasil
°º♫
°º✿
º° ✿°