Saturday, November 17, 2012

Μύλος των Ξωτικών

Ξεκίνησαν οι συναντήσεις των εθελοντών του «Μύλου των Ξωτικών»


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη μεγάλη συνάντηση των εθελοντικών ομάδων του «Μύλου των Ξωτικών». Θα ακολουθήσουν με εντατικούς ρυθμούς  και  οι επόμενες μέχρι και την έναρξη λειτουργίας της εκδήλωσης.
Εκατοντάδες εθελοντές κάθε ηλικίας δηλώνουν καθημερινά την διάθεση τους για προσφορά στην Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της πόλης.

Στην χθεσινή συνάντηση της πρώτης ομάδας τους εθελοντές καλωσόρισε και ευχαρίστησε ο δημοτικός σύμβουλος κ. Τάσος Κατσιάνης, ενώ τα στελέχη της διοργάνωσης ενημέρωσαν για τις λεπτομέρειες για τις ανάγκες λειτουργίας.
Η τελική προθεσμία για την ηλεκτρονική υποβολή αιτήσεων (www.milosxotikon.gr)  είναι η 25 Νοεμβρίου

Η Οργανωτική Επιτροπή του Μύλου ευχαριστεί για την θετική διάθεση προσφοράς όλους τους δημότες εθελοντές και υπόσχεται  να προσφέρει αμέριστη συμπαράσταση στο έργο τους.Εκατοντάδες εθελοντές αγκαλιάζουν τον «Μύλο των Ξωτικών»
Στις 15 Νοεμβρίου η πρώτη συνάντηση ενημέρωσης!
Ο «Μύλος των Ξωτικών» ξεκίνησε στις 9 Δεκεμβρίου του 2011 και από την πρώτη στιγμή αγκαλιάστηκε και αγαπήθηκε από εκατοντάδες χιλιάδες επισκέπτες.

Η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη γιορτή της Ελλάδας φέτος γίνεται ακόμα πιο μεγάλη, ακόμα πιο εντυπωσιακή. Ορισμένες όμως βασικές αρχές δεσμευόμαστε ότι δεν θα αλλάξουν ποτέ.
Η «Φιλοσοφία» μας και το πνεύμα εθελοντισμού θα παραμένουν πάντα σταθερά… Ο «Μύλος των Ξωτικών» χάρη στην αγάπη των πολιτών, όσα χρόνια και αν περάσουν θα είναι πάντα μια ζεστή, ανθρώπινη, φιλόξενη και παιδική γιορτή.

Το κίνημα του εθελοντισμού στα Τρίκαλα γιγαντώνεται καθημερινά και η θετική διάθεση για προσφορά στην μεγάλη χριστουγεννιάτικη γιορτή της πόλης, στέλνει το μήνυμα φιλοξενίας σε ολόκληρη την Χώρα.
Ήδη εκατοντάδες δημότες έχουν καταθέσει την σχετική «αίτηση εθελοντή» στη επίσημη ιστοσελίδα www.milosxotikon.gr .  Όσοι επιθυμούν να γίνουν εθελοντές μπορούν να δηλώσουν ομάδα και δραστηριότητα μέχρι και τις 25/11/12 στο παραπάνω site.

Η πρώτη συνάντηση εθελοντών θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 15/11/12 και ώρα 6.30μμ  στο χώρο του Δημοτικού Κινηματογράφου στο Πάρκο Ματσόπουλου, όπου και θα γίνει η πρώτη ενημέρωση πάνω στις δραστηριότητες, που θα συμμετάσχουν.
Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την υπεύθυνη Εθελοντών, κα Χριστίνα Καραμπέρη στο τηλέφωνο 24310 38890.

Ο «Μύλος των Ξωτικών» η μεγαλύτερη Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση στην Ελλάδα, υπόσχεται δεκάδες απίθανες εκπλήξεις σε όλους τους τυχερούς επισκέπτες που θα βρεθούν στην πόλη των Τρικάλων από 30 Νοεμβρίου 2012 έως 6 Ιανουαρίου 2013.

Στο παραμυθένιο Εργοστάσιο του Αι Βασίλη, τα δεκάδες ξωτικά εργάζονται πυρετωδώς και σύντομα θα ανακοινώσουν το πλούσιο καλλιτεχνικό και ψυχαγωγικό πρόγραμμα δράσεων του Μύλου.

Ωστόσο στην αρχική σελίδα της επίσημη ιστοσελίδα (milosxotikon.gr) από την προηγούμενη εβδομάδα εγκαινιάστηκε η νέα στήλη «τα Ξωτικά αποκαλύπτουν τα μυστικά τους…». Εκεί  λοιπόν θα αποκαλύπτονται συνεχώς, οι νέες και απίστευτες εκπλήξεις που ετοιμάζουν οι διοργανωτές για να εντυπωσιάσουν όλους τους επισκέπτες. Ήδη η μία ανακοίνωση διαδέχεται την άλλη. Η τελική αποκάλυψη όμως της κάθε έκπληξης γίνεται μόνο με την «εντολή» της αντίστροφης μέτρησης του χρονομέτρου!
 
                                               Οι πρώτες εκπλήξεις…
Τα πρώτα ονόματα και οι ξεχωριστές δράσεις άρχισαν να εμφανίζονται στο διαδίκτυο. Η πιο χαρακτηριστική φωνή της Ελληνικής τηλεόρασης θα καλωσορίσει στην Παρασκευή 30 Νοεμβρίου τους πρώτους επισκέπτες του «Μύλου των Ξωτικών».

Ο Αλέξης Κωστάλας, ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με την μετάδοση κορυφαίων καλλιτεχνικών και αθλητικών γεγονότων, θα μεταφέρει την εικόνα του Μύλου σε ολόκληρο τον κόσμο!
Ο γνωστός «Παραμυθάς» της ελληνικής τηλεόρασης Νίκος Πιλάβιος θα βρεθεί φέτος στα Τρίκαλα ανάμεσα στα αγαπημένα του παιδιά. Οι παλιοί τον αγάπησαν και τον θυμούνται πολύ συχνά, οι νεότεροι οφείλουν να τον γνωρίσουν.

Επιπλέον η Οργανωτική Επιτροπή ανακοίνωσε ότι στην σκηνή του Μύλου αλλά και σε ολόκληρη την πόλη των Τρικάλων στις 27 και 28 Δεκεμβρίου, θα «σκορπίσουν» οι μελωδίες και τα χαμόγελα της περίφημης παιδικής Χορωδίας του Δημήτρη Τυπάλδου.
Ενώ τέλος στις 9 Δεκεμβρίου στα γενέθλια του Μύλου, το πιο γλυκό όνειρο του κάθε παιδιού γίνεται πραγματικότητα.  Μια ιδιαίτερη έκπληξη που για πρώτη φορά πραγματοποιείται σε ανοιχτή εκδήλωση στην Ελλάδα. Πραγματικός ΤΟΥΡΤΟΠΟΛΕΜΟΣ με την συμμετοχή όλων των παιδιών, μικρών και μεγάλων!!!

Να φανταστείτε ότι τα καλύτερα δεν ανακοινώθηκαν ακόμα…
Η Οργανωτική Επιτροπή
«Ο Μύλος των Ξωτικών»
Παράθυρο στον κόσμο των ξωτικών
Πάρκο Ματσόπουλου, 42100, Τρίκαλα
Τηλέφωνο: 24310 38890 – 74442
Email: info@milosxotikon.gr      No comments: