Saturday, November 27, 2021

70 Χρόνια Λύκειο Νεοκλέους

Καλλιτεχνική Μουσική Βραδιά  Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 

Αγαπητοί Συναπόφοιτοι του Λυκείου Νεοκλέους και Φίλοι.

Μετά από τις αναβολές της Καλλιτεχνικής μας Μουσικής Βραδιάς λόγω κορονοϊού, η εκδήλωση μας ορίστηκε για τη Δευτέρα 29 Νοεμβρίου 2021 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας. Στην αρχική μας ημερομηνία ελπίζαμε ότι θα είχαμε έστω και για λίγο τον αγαπημένο μας Λυκειάρχη Κυριάκο Νεοκλέους. Η μεγάλη καθυστέρηση όμως μας στέρησε τη χαρά που θα νοιώθαμε να του δείξουμε ακόμη μια φορά την μεγάλη μας εκτίμηση και αγάπη για όσα πρόσφερε όλη του τη ζωή στην παιδεία του τόπου μας και ιδιαίτερα σε εμάς που είχαμε την τύχη να τον έχουμε Λυκειάρχη μας.  Έτσι η Καλλιτεχνική μας στις 29 Νοεμβρίου θα είναι αφιερωμένη στην μνήμη του Λυκειάρχη μας.

Θερμή παράκληση δική μου αλλά και όλων των μελών του ΔΣ των Αποφοίτων του Σχολείου μας, είναι να είμαστε παρόντες στην εκδήλωση οι Απόφοιτοι και Φίλοι του Λυκείου μας για να τιμήσουμε το Σχολείο μας και τον Λυκειάρχη μας αλλά και να περάσουμε μια ευχάριστη βραδιά αναπολώντας τα χρόνια τα παλιά. Τα χρόνια που οι Καλλιτεχνικές του Λυκείου μας άφηναν εποχή.

Με πρωτοστάτες τον Γραμματέας μας Gaston Neocleous και τον υπέυθυνο του καλλιτεχνικού μέρους Antonis Demetriades, τον καταξιωμένο μας μουσικό συναπόφοιτο, είμαι σίγουρος ότι θα κρατήσουμε τον πήχη ψηλά και θα προσφέρουμε ποιοτικό πρόγραμμα.  Συμμετέχουν ομάδα αποφοίτων και φίλων σε ποτ-πουρί αξέχαστων ελληνικών επιτυχιών υπό τη γενική ευθύνη του μαέστρου μας Αντώνη Δημητριάδη, ομάδα μαθητών και καθηγητών του Γυμνασίου Έγκωμης Κυριάκος Νεοκλέους σε ελληνικούς χορούς, 50μελής χορωδία CYTA και σχήματα παιδιών αποφοίτων (Τεύκρος Νεοκλέους, Ανδρέας Βοσκός). Επίσης θα προβληθεί 15λεπτο φίλμ-αφιέρωμα στο ιστορικό και αξέχαστο Λύκειό μας και τον Λυκειάρχη-Ιδρυτή του.

Εισιτήρια μπορείτε να προμηθευτείτε από το Βιβλιοπωλείο-CopyCentre ΦΙΛΟΘΕΟΥ, Δημοκρατίας, έναντι Κόκα-Κόλα ή από Σουβλάκια ΑΘΑΛΑΣΣΑ, Αθαλάσσης 119 έναντι Ελληνικής Τράπεζας, ή από www.tickethour.com.cy, ή από τον Γαστών, ή εμένα ή άλλα μέλη του Συμβουλίου.

Η βραδιά αρχίζει στις 7:30μμ στο προαύλιο τού Δημοτικού Θεάτρου Λευκωσίας με  κοκτέιλ-πάρτι. Όλα με το εισιτήριο εισόδου. Στη συνέχεια ένα πανέμορφο δίωρο καλλιτεχνικό πρόγραμμα.

Οι τελευταίες πρόβες στο οίκημα: Κυριακή 14 και Κυριακή 28 Νοεμβρίου από τις 6μμ ως τις 8μμ. Τελική πρόβα στο Θέατρο το βράδυ της Καλλιτεχνικής από τις 5μμ ως τις 7μμ.

Όλοι απαραιτήτως εμβολιασμένοι. Για μη-εμβολιασμένους γίνεται δεκτό από το Θέατρο μόνο PCR-test που μας το προσφέρει σε όσους θα έχουν εισιτήριο τής Καλλιτεχνικής το ΧΗΜΕΙΟ ΘΕΟΧΑΡΙΔΗ με μόνο €10 (στην Κρήτης άνωθεν Ελληνικής Τράπεζας) (φ/δι Κίκας 22760616) το Σάββατο 27 ή την Δευτέρα 29/11 ως τις 11 το πρωί.

Την βραδιά χορηγούν οι: Tsiakkastel Office Line, Carlsberg Beer, Toronto Pizza, Κούσιος Κορφιώτης Παπαχαραλάμπους ΔΕΠΕ, Φροντιστήριο Λογιστικής Πηγασίου και για το κοκτέιλ-πάρτι Photiades Group και Toronto PizzaΧορηγοί Επικοινωνίας: ΡΙΚ, Mediabox.

Άκης Πηγασίου facebook


No comments: