Friday, July 5, 2013

Ολυμπιάς Νεαπόλεως

Εγκαίνια του ανακαινισμένου οικήματος της


Μια ευκαιρία να βρεθούν μαζί Νεαπολίτες και φίλοι τους.
Η Ολυμπιάς Νεαπόλεως οργανώνει την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 στις 7 μ.μ. τα εγκαίνια του ανακαινισμένου οικήματος της, που βρίσκεται στην οδό Σάμου αριθμός 6 στους Αγίους Ομολογητές στη Λευκωσία.

Το οίκημα του σωματείου ανακαινίστηκε ύστερα από πυρκαγιά (στις 17 Οκτωβρίου πέρσι).

Προσκλήθηκαν ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Υπουργοί, βουλευτές, ο Δήμαρχος και μέλη του Δημοτικού Συμβουλίου Λευκωσίας, αθλητικές αρχές κ.ά.

Η Ολυμπιάς Νεαπόλεως παραμένει το μόνο προσφυγικό σωματείο της Λευκωσίας με αθλητική δράση. Όλα τα συμβούλια του σωματείου από την επαναδραστηριοποίηση του μετά την εισβολή, τονίζουν σε κάθε ευκαιρία πως με την αθλητική μας δράση προβάλλουμε το τόπο καταγωγής μας και διατηρούμε άσβεστη τη φλόγα για επιστροφή.
 
Η Ολυμπιάς Νεαπόλεως συμμετέχει στα παγκύπρια πρωταθλήματα πετοσφαίρισης έχοντας 8 ομάδες, Γυναικών, Ανδρών, Νεανίδων, Εφήβων, Κορασίδων, Παίδων, Παγκορασίδων και Παμπαίδων. Μόνο τρία σωματεία της Κύπρου συμμετέχουν στα πρωταθλήματα πετοσφαίρισης με οκτώ ομάδες. Το σωματείο συμμετέχει επίσης στο πρωτάθλημα ποδηλασίας.

Οι ζημιές από την πυρκαγιά ήταν αρκετές και απείλησαν την πλήρη καταστροφή του οικήματος. Ωστόσο, χάρις σε φίλους χορηγούς, χάρις στα μέλη και φίλους τους, έγινε κατορθωτό να ανακαινιστεί πλήρως το οίκημα και να προσφέρει σήμερα πολύ καλύτερες συνθήκες φιλοξενίας και εστίασης. 


Ελάτε στο σωματείο στις 12 Ιουλίου 2013 στις 7
μ.μ.

No comments: