Wednesday, June 9, 2010

Στόχευσε την Επιτυχία!

Ο Οργανισμός Νέων Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών (ΟΝΓΕΕ) Κύπρου διοργάνωσε την Τετάρτη 2 Ιουνίου 2010, με μεγάλη επιτυχία, σεμινάριο με θέμα «Στόχευσε την Επιτυχία»! Ομιλητές στο σεμινάριο ήταν η Προπονήτρια Ζωής και Κλινική Ψυχολόγος κα. Άννη Παττίχη, ο Υποκινητής Ανθρώπινου Δυναμικού και Συγγραφέας κος Μιχάλης Βιράρτη και η Συγγραφέας Νίκη Πυθαρίδη.
Η κα. Παττίχη παρουσίασε μυστικά της επιτυχίας, τόσο σε προσωπικό όσο και σε επαγγελματικό επίπεδο, και ενέπνευσε το κοινό για τη δύναμη της θετικής αντιμετώπισης καταστάσεων. Ο κος Βιράρτη παρουσίασε το βιβλίο του, καθώς και χρήσιμες τεχνικές για επιτυχή στοχοθέτηση και επίτευξη στόχων. Η κα. Πυθαρίδη αναφέρθηκε στη δική της επιτυχή επίτευξη του στόχου της να εκδώσει το πρώτο της βιβλίο.
Στο σεμινάριο παρευρέθηκαν μέλη του Δ.Σ. της ΚΟΓΕΕ (Κυπριακή Ομοσπονδία Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών), αντιπρόσωποι των τοπικών ΟΓΕΕ (Οργανισμών Γυναικών Επιχειρηματιών Επαγγελματιών), αντιπρόσωποι της ΕΔΕΚ και του ΔΗΚΟ καθώς και πλήθος κόσμου. Το σεμινάριο πραγματοποιήθηκε με τη στήριξη του Τμήματος Δημόσιας Διοίκησης και Διοίκησης Επιχειρήσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου.
Για περισσότερες πληροφορίες για τον Οργανισμό μπορείτε να απευθύνεστε στην ιστοσελίδα της ΚΟΓΕΕ, στο http://www.bpw-cyprus.org.

Άννη Παττίχη
Η Άννη Παττίχη είναι Προπονήτρια Ζωής, Κλινική Ψυχολόγος, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Εκπαιδεύτρια, θεραπεύτρια Τεχνικών Συναισθηματικής Απελευθέρωσης (EFT) & Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού(NLP) & της μεθόδου SEDONA, θεραπεύτρια Προηγούμενων Ζωών & Ζωής Μεταξύ Ζωών. 

Χρησιμοποιώντας όλες αυτές τις μεθόδους καθοδηγεί άτομα ή/και ομάδες να βρουν τη δική τους πηγή σοφίας για να πάρουν πλήρη έλεγχο της ζωής τους. Η Άννη έχει δώσει αριθμό διαλέξεων, σεμιναρίων & εργαστηρίων στην Κύπρο και στο εξωτερικό. 

Παρουσιάζεται συχνά στη τηλεόραση και μιλά στο ραδιόφωνο για διάφορα θέματα ψυχολογίας και κοινού ενδιαφέροντος. Έχει γράψει αριθμό άρθρων για διάφορα περιοδικά στη Κύπρο και το εξωτερικό.

Η Άννη έχει το χάρισμα να εμπνέει γι’ αυτό είναι δημοφιλής ομιλήτρια και εκπαιδεύτρια στο τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Η Άννη είναι ενεργά αναμεμιγμένη στον εθελοντισμό και είναι η Αντιπρόεδρος του Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Βαγόνι Αγάπης» που βοηθά άπορες οικογένειες και παιδία με σοβαρές ασθένειες.

Δείτε την ιστοσελίδα : Moments

1 comment:

Rena said...

Πολύ ενδιαφέροντα όλα!