Tuesday, May 22, 2018

Η εκπομπή «Λάμψε Γωγώ» σύντομα σε νέο τηλεοπτικό σταθμό

Γεωργία Κοντοθανάση
Η Γεωργία Κοντοθανάση, με αξιοπρέπεια και με ήθος, κατάφερε να κερδίσει την εκτίμηση χιλιάδων τηλεθεατών και να την αγαπήσουν μικροί και μεγάλοι. 

Πέτυχε να αναγνωριστεί ως η καλύτερη διαδικτυακή ψυχαγωγική εκπομπή στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Εχει προβληθεί στους μεγαλύτερους τηλεοπτικούς σταθμούς όπως το Εpsilon και το Star Channel.

Πρόσφατα η εκπομπή της παρουσιάστηκε και στην εφημερίδα the newspaper.gr.

Είχε θέματα ψυχαγωγίας και ενημέρωσης με καλεσμένους διασημότητες.

Την εκπομπή της τίμησαν ο γνωστός δημοσιογράφος Σωτήρης Καραμίντζας ο ηθοποιός Σπύρος Μπιμπίλας, ο τραγουδιστής Τέρης Χρυσός και πάρα πολλοί άλλοι.

Έδωσε βήμα σε νέα ταλαντούχα παιδιά, που μέσα από την εκπομπή είχαν τη δυνατότητα να γίνουν γνωστά. Έδωσε βήμα μέσα από την εκπομπή της να βοηθηθούν πολλά φιλοζωικά σωματεία και στήριξε ουσιαστικά με μεγάλες δωρεές το φιλοζωικό σωματείο Νίκαιας Κερατσινίου.

Η Γεωργία Κοντοθανάση αυτή τη στιγμή προετοιμάζεται ώστε η εκπομπή της να μεταφερθεί και να εκπέμπεται από έναν νέο τηλεοπτικό σταθμό.
Αναγνωρίζουμε το ταλέντο, την αξιοπρέπεια και την ακεραιότητα της προσωπικότητάς της στο δύσκολο τομέα της επικοινωνίας και της ψυχαγωγίας.
Της ευχόμαστε τα καλύτερα, γιατί απέδειξε πώς είναι ένα αυτοδημιούργητο άτομο το οποίο καταφέρνει να πετυχαίνει τους στόχους που βάζει.
Πηγή: http://www.kallitheapress.gr
Γεωργία Κοντοθανάση Facebook

No comments: