Monday, April 4, 2016

Με τρία βιβλία έρχεται Κύπρο η Ελένη Λόππα

Παρουσίαση στο Θέατρο Ένα στη Λευκωσία 
Ο Παγκύπριος Πολιτιστικός Σύλλογος και το «θέατρο ένα» διοργανώνουν εκδήλωση-αφιέρωμα στην Ελληνίδα συγγραφέα Ελένη Λόππα, που θα γίνει στο Φουαγιέ του «θέατρο ένα» στη Λευκωσία την Τρίτη 5 Απριλίου 2016, στις 19.30.

Στην εκδήλωση θα παρουσιαστούν τρία πρόσφατα βιβλία της Ελένης Λόππα για τα οποία θα μιλήσουν οι Άννα Γιάλλουρου, Χρίστος Παντελίδης και Γιώργος Κιτρομηλίδης.

Πρόγραμμα:
Η εκδήλωση θα αρχίσει με χαιρετισμό του Προέδρου της Φιλοσοφικής Εταιρείας Κύπρου δρ Κλείτου Ιωαννίδη, εκ μέρους της Διεύθυνσης του «θέατρο ένα» και θα ακολουθήσει χαιρετισμός του Προέδρου του Παγκύπριου Πολιτιστικού Συλλόγου, Φιλολόγου Γιώργου Κιτρομηλίδη

Στη συνέχεια η Φιλόλογος Μαρία Οικονομίδου θα μιλήσει για τη συγγραφέα και θα ακολουθήσει η παρουσίαση των τριών πρόσφατων εκδόσεων της Ελένης Λόππα ως ακολούθως:

- «Τ’ άσπρο χαρτί σκληρός καθρέφτης» από την Άννα Γιάλλουρου
-«Εμιγκρέ» από τον Χρίστο Παντελίδη
-«Απαγορευμένη πατρίδα» από τον Γιώργο Κιτρομηλίδη

Η εκδήλωση θα συνεχιστεί με αντιφώνηση της συγγραφέως και ακολούθως θα αναγνωσθούν αποσπάσματα από τα βιβλία της. Την ανάγνωση θα κάνουν η Νάνσια Παλάλα, η ίδια η συγγραφέας Ελένη Λόππα και η Εκπαιδευτικός Πολύμνια Κιτρομηλίδη.

Την εκδήλωση θα παρουσιάσει και θα συντονίσει η δημοσιογράφος Νάνσια Παλάλα.
Θα ακολουθήσει δεξίωση.
Η εκδήλωση είναι ανοικτή για το κοινό.

No comments: