Monday, December 16, 2013

1ο Δίαθλο Λατσιών «Τρέχω και Ποδηλατώ»



Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λατσιών σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων Κύπρου "Περικλής Δημητρίου", την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε, το Cycling Club Latsia, την Ποδηλατοπαρεά Λατσιών  διοργάνωσαν με μεγάλη επιτυχία  το 1ο Δίαθλο Λατσιών «Τρέχω και Ποδηλατώ» την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 στις 10 π.μ. στο χώρο στάθμευσης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου στα Λατσιά. Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης  τιμήθηκαν οι αθλητές που διακρίθηκαν το 2013 σε παγκύπριους αγώνες στο καράτε. Χαιρετισμό απηύθυνε  η Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου.

Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποιήθηκε  ενημέρωση για τις βασικές αρχές της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, για θέματα που αφορούν  το περιβάλλον, την οδική συνείδηση, την  ασφάλεια των πεζών αλλά και των ποδηλατιστών. Οι συμμετέχοντες είχαν  την ευκαιρία για ένα σύντομο και χρήσιμο έλεγχο υγείας από εθελοντές γιατρούς και νοσηλευτές.

Με το τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες. Στην εκδήλωση συμμετείχαν  περίπου 250 αθλητές. Την εκδήλωση στήριξαν η Αστυνομία Κύπρου, το 297ο  σύστημα προσκόπων Λατσιών, ο μη κερδοσκοπικός οργανισμός REACTION,η Λέσχη Μοτοσικλετιστών Λευκωσίας ΛΗΔΡΑ,ο Παγκύπριος Διαβητικός Σύνδεσμος, το Κυπριακό Συμβούλιο Αναζωογόνησης, το American Heart Institute, το Γυμνάσιο και Λύκειο Λατσιών.

Το Δίαθλο περιλάμβανε:
Για τους ποδηλάτες - Ποδηλασία στο Δήμο Λατσιών 10 χιλιόμετρων
Για τους Δρομείς- αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων .

Δείτε Φωτογραφίες για το 1ο Δίαθλο Λατσιών

No comments: