Monday, December 9, 2013

1ο Δίαθλο Λατσιών «Τρέχω και Ποδηλατώ»




Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας Δήμου Λατσιών σε συνεργασία με το Σωματείο Δρομέων Κύπρου "Περικλής Δημητρίου", την Κυπριακή Ομοσπονδία Καράτε, το Cycling Club Latsia, την Ποδηλατοπαρεά Λατσιών  διοργάνωσαν το 1ο Δίαθλο Λατσιών «Τρέχω και Ποδηλατώ» την Κυριακή 8 Δεκεμβρίου 2013 και ώρα 10 π.μ. στο χώρο στάθμευσης στην οδό Ελευθερίου Βενιζέλου έναντι από σωματείο Εθνικός Λατσιών και μπροστά από το Le Carré Lounge Cafe στα Λατσιά. Χαιρετισμό θα απευθύνει η Επίτροπος Περιβάλλοντος κ. Ιωάννα Παναγιώτου.

Η εκδήλωση ήταν ανοικτή για όλους ανεξαρτήτως ηλικίας.
Κατά την διάρκεια της εκδήλωσης πραγματοποήθηκε  ενημέρωση για τις βασικές αρχές της καρδιοαναπνευστικής αναζωογόνησης, για θέματα που αφορούν  το περιβάλλον, την οδική συνείδηση, την  ασφάλεια των πεζών αλλά και των ποδηλατιστών. Οι συμμετέχοντες είχαν την ευκαιρία για ένα σύντομο και χρήσιμο έλεγχο υγείας από εθελοντές Γιατρούς και Νοσηλευτές.

Το Δίαθλο περιλάμβανε:
Για τους ποδηλάτες - Ποδηλασία στο Δήμο Λατσιών 10 χιλιόμετρα
Για τους Δρομείς- αγώνα δρόμου 5 χιλιομέτρων και 900 μέτρων.

Με το τέλος της εκδήλωσης δόθηκαν αναμνηστικά μπλουζάκια και διπλώματα συμμετοχής σε όλους τους συμμετέχοντες. Για περισσότερες πληροφορίες 99 224 780.

No comments: