Tuesday, November 5, 2013

Διακρίσεις φοιτητών του Frederick

Πρώτη και Δεύτερη Θέση σε Διεθνή  Διαγωνισμό Πληρωμάτων Ασθενοφόρων
σε φοιτητές του Πανεπιστημίου Frederick

Για δεύτερη συνεχή χρονιά φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Frederick κατακτούν την πρώτη θέση στο Διεθνή Διαγωνισμό Ασθενοφόρων που πραγματοποιήθηκε στις 21 και 22 Οκτωβρίου 2013 στην Πάφο. Ο Διαγωνισμός διοργανώθηκε από τον Κυπριακό Σύνδεσμο Επείγουσας και Προνοσοκομειακής  Αντιμετώπισης σε συνεργασία με την Υπηρεσία Ασθενοφόρων Κύπρου και τον Τομέα Νοσηλευτικής Τραύματος του Παγκύπριου Συνδέσμου Νοσηλευτών και Μαιών (ΠΑ.ΣΥ.Ν.Μ).

Στο διαγωνισμό αυτό συμμετείχαν οι εξής κατηγορίες: Νοσηλευτές, Διασώστες, Γιατροί, Φοιτητές Νοσηλευτικής, και Εθελοντές διασώστες της Πολιτικής Άμυνας. Οι φοιτητές του Πανεπιστημίου Frederick, συμμετείχαν σε δέκα σενάρια που γίνονταν σε διάφορες περιοχές της πόλης με εικονικούς τραυματίες και πάσχοντες από καρδιακά νοσήματα. Στην κατηγορία Φοιτητές νοσηλευτικής, την πρώτη θέση κατέλαβαν οι φοιτητές του 4ου έτους του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Frederick: Γεώργιος Ζάκου, Εύα Ευσταθίου, Χρυσούλα Γεωργίου και Γεωργία Γεωργίου.
Τη δεύτερη θέση κατέλαβαν και πάλι φοιτητές του 4ου έτους του Τμήματος Νοσηλευτικής του Πανεπιστημίου Frederick: Ανδρέας Γεωργίου, Παναγιώτα Σάββα, Ανδρέας Νικοδήμου και Κατερίνα Νικολάου. Η ίδια ομάδα βραβεύτηκε επίσης, με την πιο υψηλή βαθμολογία από όλους τους επαγγελματίες υγείας όλων των κατηγοριών, στην καρδιοαναπνευστική αναζωογόνηση και έλαβε έπαθλο εις μνήμη Βαγγέλη Κελλαράκη. Οι διακρίσεις αυτές αποδεικνύουν το υψηλό επίπεδο εκπαίδευσης και ανταπόκρισης των φοιτητών του Τμήματος Νοσηλευτικής.

Το Πανεπιστήμιο Frederick συγχαίρει θερμά για την επιτυχία όλους τους φοιτητές του Τμήματος Νοσηλευτικής που συμμετείχαν στον διαγωνισμό, καθώς επίσης και στον Μέντορα της εργαστηριακής εκπαίδευσης των φοιτητών Νοσηλευτή κ. Ανδρέα Τουμάζο και τους διοργανωτές του Διεθνούς Διαγωνισμού.

No comments: