Friday, January 18, 2013

Η φετινή Μουσική Βασιλόπιτα Αποφοίτων Λυκείου Νεοκλέους




Με εξαιρετική επιτυχία πραγματοποιήθηκε η καθιερωμένη Μουσική Βασιλόπιτα του Συνδέσμου Αποφοίτων Λυκείου Νεοκλέους, την Τρίτη 15 Ιανουαρίου 2013, στο οίκημα του ομίλου στη Μακαρίου 52Α (που ευγενώς διαθέτει για τους αποφοίτους η φιλόμουσος ιδιοκτήτρια του χώρου κ. Λυδία Γαβριηλίδου Μελισσά).
 
Συμμετείχαν πέραν των εξήντα αποφοίτων και καθηγητών του ιστορικού Λυκείου. Ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Άκης Πηγασίου ευχαρίστησε για την αθρόα συμμετοχή και εξέφρασε τη χαρά του για την παρουσία του Λυκειάρχη “δεύτερου πατέρα των αποφοίτων», για την καθοδήγηση και το ήθος που καλλιεργούσε στους μαθητές του
 
Ο Κύριος Νεοκλέους ευχήθηκε να ξεπεράσουμε την οικονομική, την πολιτική και, κυρίως, την ηθική κατάπτωση, και με περηφάνια να χαράξουμε νέα πορεία χωρίς μνημόνια και επιτηρήσεις, επικεντρωνόμενοι στην Αρετή, που από την μυθολογία ήταν το ζητούμενο για έναν καλύτερο κόσμο. 
 
Το συγκινητικό παρών τους έδωσαν και οι παλιοί καθηγητές Ματθίας Καηλίδης, Γιώργος Λύτρας και Αντώνης Λίγγης, που μοιράστηκαν ξεχωριστές στιγμές αναπόλησης με τους μαθητές τους.
 
Το μουσικό μέρος της βραδιάς ανέλαβαν οι καταξιωμένοι απόφοιτοι Λεοντής Γεωργίου (ακορντεόν), Ερμής Νεοκλέους (πιάνο) και Νίκος Λοΐζου (κιθάρα), που πρόσφεραν γλυκύτατο, χωρίς μεγάφωνα, πρόγραμμα και ξεσήκωσαν για χορό. 
 
Τυχερή της βασιλόπιτας ήταν η Στέλλα Λευκωσιάτου Κόρτα, που είναι και εκ των συντονιστών του μεγάλου χορού που ετοιμάζουν οι απόφοιτοι στο «Χίλτον Παρκ» το Σάββατο 13 Απριλίου 2013. Δέστε συνημμένες φωτογραφίες. 
(Πληροφορίες 99 568 223 και  www.LykeioNeokleous.com.cy 

No comments: