Saturday, December 1, 2012

Άνοιξαν οι πύλες του «Μύλου των Ξωτικών»…

Εντυπωσιακό Ξεκίνημα!

Την Παρασκευή 30 του μηνός,οι πρώτοι επισκέπτες έκαναν την εμφάνιση τους. Μαθητές από κάθε γωνιά της Ελλάδας, πέρασαν τη κεντρική πόρτα και μπήκαν στον παραμυθένιο κόσμο του «Μύλου των Ξωτικών». Ο Δήμος Τρικκαίων, η e-Trikala A.E., ο Αγιος Βασίλης και τα Ξωτικά υποδέχτηκαν για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, τις δεκάδες κόσμου, τους οποίους και ξενάγησαν στις μοναδικές δράσεις και τα εργαστήρια.

Το απόγευμα, τους επισκέπτες καλοσόρισε επίσης, η πιο χαρακτηριστική φωνή της Ελληνικής Τηλεόρασης, ο Αλέξης Κωστάλας. Ο άνθρωπος που συνέδεσε το όνομα του με τα πλέον κορυφαία αθλητικά γεγονότα, ανέβηκε στη σκηνή του Μύλου και έδωσε το έναυσμα για την αρχή των εκδηλώσεων. Αξίζει να σημειωθεί πως λίγα λεπτά πριν, οι «I CUE» feat. Pan Jikas, τραγούδησαν «Tα πιο γλυκά Χριστούγεννα», το επίσημο τραγούδι του «Μύλου των Ξωτικών» και μετέφεραν το γιορτινό κλίμα σε όλη τη χώρα, ξεσηκώνοντας άπαντες. Εξίσου εντυπωσιακή ήταν και η συναυλία των «Trinity», οι οποίες έδωσαν μια μοναδική συναυλία εγχώρδων με rock, pop, latin και tango μελωδίες και κέρδισαν το πιο θερμό χειροκρότημα..
Αύριο, 2 Δεκεμβρίου, στις 7 το απόγευμα, θα πραγματοποιηθεί η επίσημη τελετή των εγκαινίων, με μια μοναδική συναυλία δωρεάν για το κοινό. Στην κεντρική σκηνή του «Μύλου των Ξωτικών», η Έλενα Παπαρίζου και οι Stavento θα παρουσιάσουν ένα δυνατό μουσικό πρόγραμμα με τις μεγαλύτερες επιτυχίες τους.

Οι δυναμικές παρουσίες των καλλιτεχνών επί σκηνής, τα ακούσματα και η ανεξάντλητη ενέργειά τους, θα μεταδώσει με τον καλύτερο τρόπο την λειτουργία της Χριστουγεννιάτικης γιορτής και της επίσημης έναρξης των εκδηλώσεων.

Αυτή όμως είναι μόνον η αρχή. Τριανταεπτά ημέρες με πολλές δωρεάν παροχές, δρώμενα, δημιουγικά εργαστήρια, event, συναυλίες και εκλεκτούς καλεσμένους θα δώσουν την ευκαιρία σε μικρούς και μεγάλους να ζήσουν φέτος το μεγαλύτερο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι…

Ηδη.. εικόνες από το «Μύλο των Ξωτικών» έχουν ταξιδεύσει παντού μέσα από τη μικρή οθόνη, με δυο τηλεπτικές συνδέσεις. Ο ΣΚΑΪ και η Πόπη Τσαπανίδου μέσα από την εκπομπή της «Τώρα» καλωσόρισε τα Χριστούγεννα μαζί μας. Το Star και η Ελεονώρα Μελέτη με το επιτελείο της, μέσα από τη «Μεσημεριανή Μελέτη» χαιρέτησε το κοινό των Τρικάλων, από το Δεντρόσπιτο του Αι Βασίλη και ενημέρωσε τους τηλεθεατές της για τις δράσεις του «Μύλου των Ξωτικών».


No comments: