Monday, July 2, 2012

Σάντη Αντωνίου, η νεαρή ταλαντούχα...


Ύμνος στην πολυδιάστατη φύση της γυναίκας


“Chic Femme Fatale I can see you everywhere”
Η Σάντη υμνεί την πολυδιάστατη φύση της γυναίκας μέσα από τις δημιουργίες της θυμίζοντας μας πως μπορούμε να είμαστε “chic femme fatales” όλες τις ώρες. Ψηλόμεσες φούστες που ταιριάζουν απόλυτα στις μεσογειακές αναλογίες, φορέματα με απλές γραμμές  και λεπτομέρειες που αναδεικνύουν την ταυτότητα τους. 

Causal wear collection Camées/ by Sandy.
Η σειρά περιλαμβάνει μπλουζάκια και κοσμήματα σε εξαιρετικά καλές τιμές με πρωταγωνίστρια τη μυστήρια γυναίκα/ μορφή που χρησιμοποιεί ως trademark. Τα T-shirts έχουν  με ιδιαίτερο design και άποψη ενώ τα κοσμήματα μαγνητίζουν με τα έντονα καλοκαιρινά τους χρώματα.
Η Σάντη Αντωνίου Λατρεύει τη μόδα και εκφράζεται μέσα από αυτή με τις ευφάνταστες, όμορφες δημιουργίες της, υπηρετώντας με αγάπη και σεβασμό, αυτό με το οποίο ασχολείται συστηματικά. 
Η Σάντη Αντωνίου είναι Κοινωνική Λειτουργός και εργάζεται ως Υπεύθυνη του Συμβουλευτικού Κέντρου του Πανεπιστημίου Frederick. Μας «κέρασε τον πιο μελένιο λουκουμά» μέσα από την πρώτη της συγγραφική δουλειά «Ποιος έφαγε τον τελευταίο λουκουμά;», παραμύθι το οποίο ήδη βρίσκεται στη λίστα του Υπουργείου Παιδείας και Πολιτισμού ως εκπαιδευτικό υλικό. Η αγάπη της για τη μόδα και γενικά η επιθυμία της να ανακαλύψει διάφορες πτυχές του εαυτού της την οδήγησε στο Τμήμα Fashion Design του Frederick Institute of Technology όπου και πραγματοποιεί της σπουδές της. Ήδη μετρά στο βιογραφικό της μια διάκριση αφού εκπροσώπησε την Κύπρο στον Ευρωπαϊκό τελικό της Young Creative Chevrolet στην κατηγορία μόδα. Έχοντας πάντα ψηλά την ανάγκη της για κοινωνική προσφορά και κοινωνική συμμετοχή η Σάντη, διατελεί χρέη Προέδρου στο Τμήμα Νέων του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού επαρχίας Κερύνειας. 
 Δείτε το προφίλ της στο Facebook

No comments: