Wednesday, June 27, 2012

Ανδρέας Αχιλλέως, Κόσμικ

Ένα πολυσύνθετο ταλέντο

Ο φίλος Ανδρέας Αχιλλέως  ιδιοκτήτης του γνωστού κουρείου «Κόσμικ» στη Λευκωσία, είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας στον τομέα του. Παράλληλα, είναι ένα πολυσύνθετο ταλέντο με ιδιαίτερο ενδιαφέρον και αγάπη για τη μουσική. Παίζει κιθάρα, μπουζούκι, λαούτο, τραγουδά και συνθέτει τραγούδια.  Μία από τις κόρες του, η Μαρία είναι φτασμένη τραγουδίστρια.
 
Απλός, καταδεχτικός, αυθεντικός και χαμηλών τόνων, ως άνθρωπος είναι φύσει αισιόδοξος και καλογέλαστος. Μεθοδικός, έντιμος, γεμάτος  ωραία συναισθήματα και θετική σκέψη για τους συνανθρώπους του, διακρίνεται για τον ευχάριστο χαρακτήρα και την εργατικότητά του.
Σέβεται τις παραδόσεις και διατηρεί τις αρχές του.  Απολαμβάνει την καλή παρέα και το χιούμορ. Αγαπά τη φύση, την οικογένεια και τους φίλους του. Τα χόπι του πολλά και ποικίλα συμπεριλαμβάνουν τον αθλητισμό και γενικά τα σπορ.
 
Πρωτοπόρος στη συμμετοχή του από το 1973 μέχρι το 1985 στο Ράλι Κύπρος, αλλά και στο Ράλι Ακρόπολις, όπου διακρίθηκε και αναδείχθηκε μερικές φορές νικητής στην κλάση του.
 
Στον τελευταίο  «10ο Διαγωνισμό Ταβλιού Τεθωρακισμένων» με αθρόα συμμετοχή μελών και φίλων του Παγκύπριου Συνδέσμου Εφέδρων Τεθωρακισμένων, που ξεκίνησε την Τετάρτη 2 Ιουνίου, ο Ανδρέας Αχιλλέως (έφεδρος Τεθωρακισμένος) ήταν ο νικητής!

2 comments:

Paraskevi Lamprini M. said...

πολλά μπράβο!!

Marilu said...

Querido amigo, tenha um lindo final de semana. Beijocas