Wednesday, June 20, 2012

Μουσική Βραδιά με το Μουσικό ΄Ομιλο ΡΙΚ

Κοινωνική προσφορά ΡΙΚ


Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η  Μουσική Βραδιά  με τίτλο «Λίγο κρασί, λίγο θάλασσα και τ΄ αγόρι μου», που διοργάνωσαν το Ραδιοφωνικό ΄Ιδρυμα Κύπρου και ο Μουσικός ΄Ομιλος ΡΙΚ, τη Δευτέρα 18  Ιουνίου 2012 στις 8.30 το βράδυ, στον κήπο του ΡΙΚ.

Το πρόγραμμα περιλάμβανε αξέχαστες επιτυχίες από το ελληνικό πεντάγραμμο, καθώς και κυπριακά τραγούδια που   ερμήνευσε ο Μουσικός ΄Ομιλος ΡΙΚ αποτελούμενος  από τους: Μαρία Φεσά, Ιωάννα Σαλαφώρη, Λίτσα Μαυρίδου, Ντένη Περατόπουλο,  Χρίστο Φουρλά, Μιχάλη Χατζηγεωργίου, Χριστίνα Παλληκαροπούλου, Μαρίνα Χαραλάμπους, Γιώργο Δημητρίου, Πάμπο Δημητρίου, Σταύρο Σιαηλή, Νικολέτα Λειβαδιώτη, Λουκά Ζυμαρά, Τόνη Σωτηρίου και Νίκο Δημητρίου.
 
Την εκδήλωση παρακολούθησαν ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΡΙΚ κ. Μάκης Συμεού, τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου κ.κ. Αλέξανδρος Μιχαηλίδης και Φοίβος Νικολαϊδης, ο Διευθυντής Προσωπικού και Διοίκησης κ. Κώστας Νικολαϊδης, εκπρόσωποι των Συντεχνιών, μέλη του προσωπικού του ΡΙΚ, φίλοι,   συνεργάτες καθώς και πλήθος κόσμο, που κατέκλησαν τον κήπο του ΡΙΚ.
 
Όλοι οι παρευρισκόμενοι απόλαυσαν το μουσικό πρόγραμμα  σιγοτραγουδώντας και χειροκροτώντας θερμά  το Μουσικό ΄Ομιλο  ΡΙΚ  για την ευχάριστη  βραδιά που τους χάρισαν.
 
Στο τέλος της εκδήλωσης ο Πρόεδρος και τα Μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου καθώς και ο Διευθυντής Προσωπικού και Διοίκησης συγχάρηκαν και ευχαρίστησαν θερμά τα παιδιά του Μουσικού Ομίλου, καθώς και όλους όσοι συνέβαλαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
 
Την εκδήλωση στήριξαν  οι Συντεχνίες των Υπαλλήλων ΕΥΡΙΚ – ΟΗΟ - ΣΕΚ ,  ΣΥΤΥΡΙΚ –ΟΗΟ - ΣΕΚ και ΣΗΔΗΚΕΚ – ΠΕΟ ΡΙΚ,  τα καταστήματα Μουσικών Ειδών «ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΣ» και η Φυταγορά – Ανθοπωλείο «ΣΑΛΒΙΑ».

2 comments:

Marilu said...

Querido amigo, nada melhor que ouvir uma boa música em excelente companhia. Beijocas

Paraskevi Lamprini M. said...

αυτές είναι θαυμάσιες εκδηλώσεις...
και του χρόνου!!!