Saturday, April 7, 2012

Mother's Affair, για τη Μητέρα και το Παιδί

Το νέο περιοδικό για τη μητέρα και το παιδί
Μετά το περιοδικό "Pulse", κυκλοφορεί τώρα και περιοδικό "Mother's Affair".

Αλήθεια, έχετε ποτέ διερωτηθεί τη δύναμη της λέξης μάνα; Έχετε ποτέ αναλογιστεί τις θυσίες και την αφοσίωση στο παιδί της; Μια ανιδιοτελής ύπαρξη που αφιερώνει τη ζωή της για να είναι στο πλευρό του παιδιού της, στις χαρές, αλλά και στις λύπες. Ο βράχος στον οποίο κρυβόμαστε όλοι πίσω όταν θα ξεσπάσει τρικυμία, ο άνθρωπος ο οποίος στηριζόμαστε όταν έχουμε μια δυσκολία. Μητέρα, ένα γλυκό όνομα, δικό μας, που θα θυσίαζε τα πάντα, χωρίς δεύτερη σκέψη για μας.
 
Αλήθεια, υπάρχει τίποτε αγνότερο, υπάρχει τίποτε δυνατότερο, πιο γλυκό και πιο όμορφο από την αγάπη της μάνας; Μάνα! Λέξη γλυκιά, λέξη τρυφερή, που κλείνει μέσα της ποτάμια καλοσύνης και υπομονής, που το άκουσμά της φέρνει ρίγη και ανατριχίλα συγκίνησης σε κάθε ανθρώπινο πλάσμα. Η αγκαλιά της είναι το λιμάνι το ήρεμο, χωρίς κύματα και καταιγίδες, που κάθε βασανισμένος και κουρασμένος βρίσκει τη γαλήνη και την ηρεμία. Της οφείλουμε πολλά.

Είναι ανεκτίμητος ο ρόλος της μάνας και υπέροχη η αποστολή της. Είναι ο πρωταγωνιστής στον ευγενέστερο και δυσχερέστερο ρόλο της ανατροφής των παιδιών και στη διάπλαση του χαρακτήρας τους.

Είναι ένα πανανθρώπινο σύμβολο. Αυτή είναι η Μάνα, σιωπηλός, φύλακας άγγελος στο πλευρό μας που προσέχει κάθε μας βήμα και κάθε μας κίνηση. Αυτή τη δύναμη της λέξης την έχεις και εσύ, γιατί είσαι μάνα και είναι ευλογία να είσαι μητέρα.
 
Σας καλωσορίζουμε στο περιοδικό Mother's Affair. Ένα περιοδικό αφιερωμένο για σάς, τις μητέρες και σας ευχαριστούμε για όλα που κάνετε για μάς.

10 comments:

Marineide Dan Ribeiro said...

Mais uma revista que, certamente, será um sucesso!

angel said...

Uma bela homenagem às mães. Feliz Páscoa a você e toda sua familia.
Angela

Magia da Inês said...

Muito sucesso para a nova revista!!!
FELIZ PÁSCOA!!!
( ),,( )
(=':'=)
(,,)♥(,,)

Lydia said...

Such very sweet photos!

Anonymous said...

Συγχαρητήρια στον Πέρη και καλή επιτυχία στο καινούργιο περιοδικό. Ένα περιοδικό, χρήσιμο εργαλείο για όλες τις νέες μανούλες αλλά και πολύτιμο για μας τις μεγαλύτερες.
Καλές πωλήσεις!!!
Υβόνη Στυλιανίδου

Ann said...

how marvelous!!!
what a wonderful magazine....congratulations!!
how proud you must be!!!

Rena said...

Συγχαρητήρια στον εκδότη!!!!
Εύχομαι πολλές πωλήσεις στο καινούργιο και πολύ χρήσιμο περιοδικό του!!!!

eden said...

Beautiful photos.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Εύχομαι από καρδιάς η φετινή Ανάσταση να φέρειΥΓΕΙΑ, ΓΑΛΗΝΗ και ΑΙΣΙΟΔΟΞΙΑ!!!

Φιλί και Γλαρένες αγκαλιές

marilise said...

Κάθε τέλος είναι και μια αρχή! Κάθε σταύρωση και μια ανάσταση! Καλό Πάσχα!