Saturday, June 25, 2011

Θαλασσοδρόμιο


 
 

Θαλασσοδρόμιο: Το θαλασσινό τοπίο στην ελληνική ζωγραφική είναι το θέμα της κοινής έκθεσης που παρουσιάζεται στην γκαλερί ΕΙΡΜΟΣ και στην αίθουσα τέχνης ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΗ και καλύπτει στην πιο ευρεία παραδοχή του το τοπίο, το πέλαγος, τη μυθολογική έμπνευση, τα έργα των ανθρώπων καθώς και τα αιώνια θέματα του μεσογειακού πολιτισμού. Πραγματώνεται δε κατά κύριο λόγο όχι μόνο μέσα από το σύνολο των εικόνων αλλά και των συνειρμών για εμάς τους Έλληνες. Στην έκθεση παρουσιάζονται έργα των Τσαρούχη, Βασιλείου, Τσόκλη, Σπεράντζα, Φασιανού, Χάρου, Πατρικαλάκι, Κούκου, Κεχαγιόγλου, Στεφάνου, Τέτση, Ρέγκου, Παπασπύρου, Βούρου και άλλων.
Διάρκεια της έκθεσης από 14 Μαΐου εως τις 25 Ιουνίου 2011.
 
Ο ζωγράφος Ντίνος Παπασπύρου με τον ζωγράφο και λογοτέχνη Βασίλη Ιωαννίδη (δεξιά), ιδιοκτήτη και ψυχή του ΔΙΠΟΛΟΥ, στα εγκαίνια της έκθεσης.
Ντίνος Παπασπύρου και Βασίλης Ιωαννίδης... περί τέχνης ο λόγος...

3 comments:

Dinos-Art said...

Φοίβο μου ευχαριστώ πολύ για τις αναρτήσεις που έκανες. Δυστυχώς έχω πολύ καιρό να μπω στα blogs των φίλων γιατί εδώ και δέκα μέρες έκανε πάλι υποτροπή το χρόνιο νόσημα (ελκώδης κολότις) του
14χρονου εγγονού μου και βρίσκεται στο νοσοκομείο. Ευχαριστώ και πάλι, καλό Σαββατοκύριακο.

Dinos-Art said...

"ελκώδης κολίτις" (διορθώνω).

JK O SΚΡΟΥΤΖΑΚΟS said...

ΗΡΘΕ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΣΑΣ ΑΦΗΣΩ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΗΘΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΤΟ ΟΜΟΡΦΟΤΕΡΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΓΕΜΑΤΟ ΧΡΩΜΑΤΑ-ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΥΓΕΙΑ.ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΑΛΙ ΝΑ ΣΑΣ ΒΡΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΥΣ-ΟΛΕΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙΚΟ ΜΟΥ ΤΕΛΟΣ ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ.
ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!!
ΕΙΧΑ ΚΑΙΡΟ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΛΟΓΩ ΕΞΕΤΑΣΤΙΚΗΣ.