Friday, October 8, 2010

Λούης Παναγιώτου

Ένα αστέρι γεννιέται...
Ο χαρισματικός Λούης Παναγιώτου με τη γλυκύτατη φωνή και το καλλιτεχνικό ταμπεραμέντο, όχι μόνο τραγουδά, αλλά γράφει και συνθέτει τραγούδια. Η αγάπη του για τη μουσική είναι πάθος. Καλά, καλά δεν πήγε σχολείο και άρχισε να ασχολείται με τις μουσικές αναζητήσεις από τα έξι του χρόνια.
Η μουσική του περιπλάνηση άρχισε πολύ νωρίς, γράφοντας στίχους και μελωδίες. Το μουσικό του οδοιπορικό άρχισε στα 10 του μόλις χρόνια, κατακτώντας τη δεύτερη θέση στο διαγωνισμό Junior Eurovision 2004 με το τραγούδι «Γέλα - Τραγούδα», που έγραψε ο ίδιος.

Ενθαρρυμένος από τη σημαντική αυτή διάκριση, αποτόλμησε ξανά τον επόμενο χρόνο τη συμμετοχή του στο διαγωνισμό Junior Eurovision 2005, καταλαμβάνοντας και πάλι τη δεύτερη θέση, με το τραγούδι «Φαντασία», που έγραψε πάλι ο ίδιος.


Την επόμενη χρονιά, ο Λούης με τη φίλη του Χριστίνα κέρδισαν το διαγωνισμό Junior Eurovision 2006 με το τραγούδι «Αγόρια - Κορίτσια» και αντιπροσώπευσαν την Κύπρο στη Ρουμανία με μεγάλη επιτυχία. Έτσι, η μία επιτυχία διαδέχθηκε την άλλη.
Στα δεκαεφτά του χρόνια, γεμάτος όνειρα και ελπίδες, αλλά και αυτοπεποίθηση, πήρε μέρος στο πρόσφατο τηλεοπτικό πρόγραμμα του ΡΙΚ1 – Performace για νέα ταλέντα. Άδραξε την ευκαιρία και ξεδίπλωσε με το δικό του τρόπο τις μουσικές του αρετές, κατακτώντας τη δεύτερη θέση.

Καθ’ όλη τη διάρκεια του διαγωνισμού, ο Λούης έδειξε μεγάλες αρετές και σπάνιο ήθος. Παρά το νεαρό της ηλικίας του, έδειξε σεβασμό στους γύρω του. Σεμνός, ευγενής και καταδεκτικός, άκουε πάντα με προσοχή τους κριτές και ακολουθούσε με μεγάλη προθυμία τις συμβουλές τους.
Ο Λούης είναι προικισμένος από τη φύση με τα χαρίσματα που του χάρισε, αλλά και ο ίδιος καλλιεργεί και αναπτύσσει τον εαυτό του, για να δημιουργήσει μια ολοκληρωμένη προσωπικότητα. Δεν είναι όμως μονοσήμαντος στα ενδιαφέροντα του. Άριστος μαθητής, επιμελής στα μαθήματά του, προδιαγράφει ο ίδιος το λαμπρό του μέλλον.

Λατρεύει τη μουσική και σίγουρα θα διαπρέψει στις μουσικές σπουδές που θα ακολουθήσει. Οι λατρευτοί του γονείς, ένθερμοι συμπαραστάτες και αρωγοί στις μεγάλες του προσπάθειες, δίκαια, νιώθουν μεγάλη υπερηφάνεια για το ωραίο τους αγόρι.

Σημειώστε το όνομα του Λούη. Το μεγάλο του όνειρο να καταξιωθεί μια μέρα ως ένας αξιόλογος τραγουδιστής και μουσικοσυνθέτης, θα γίνει!

7 comments:

Sidepap21 said...

Μπράβο στο παλληκάρι ...
Χαίρομαι μιας κι ο γιός μου ακολουθεί τον ίδιο δρόμο (γράφει στίχους - μουσική και τραγουδά) !!!
Θέλει όμως κουράγιο κι υπομονή, πολλή προσπάθεια και γερά νεύρα για να πας μπροστά ...
Εύχομαι καλή συνέχεια ...

Meropi said...

Καλή του επιτυχία του παιδιού! Και απ' ότι βλέπω έχει και συμπαθέστατη φατσούλα!!!

Magia da Inês said...

Louis, parabéns pelas conquistas!...
Sucesso sempre!!!

zoyzoy said...

Καλή επιτυχία να'χει το παλικάρι!
Καλά θα'ταν να τον ακούγαμε κιόλας!

Καλό ΣΒΚ να'χετε!

Βάσσια said...

Αν κάτι δεν αμφισβητείται είναι οι κυπριακές φωνές!

Πολύ καλή του επιτυχία!

:-)

KitsosMitsos said...

Ο νέος Χ''γιάννης άραγε;

Anastasia said...

Καλη Επιτυχια στον Λουη. Μακαρι τα ονειρα του να γινουν πραγματικοτητα.