Friday, June 25, 2010

Το συζητάμε με την Ειρήνη Χαραλαμπίδου

Ανατρεπτική βραδιά χωρίς συζήτηση!
Η πρόσκληση έγραφε: Μια ανατρεπτική καλοκαιρινή βραδιά χωρίς πολιτικές συζητήσεις με λατινοαμερικάνικη μουσική στο ξενοδοχείο Hilton Park.
Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου που επιμελείται και παρουσιάζει την εκπομπή του ΡΙΚ «Το Συζητάμε» προσκάλεσε φίλους και συναδέλφους για να τους ευχαριστήσει, που με τη δική τους στήριξη, συνεργασία και συμμετοχή, «Το Συζητάμε» καθιερώθηκε στην κορυφή του πίνακα των βραδινών ενημερωτικών προγραμμάτων της AGB Nielsen τα τελευταία χρόνια.
 
Από το «Ευχάριστο Σαββατόβραδο», που ήταν μια από τις δημοφιλέστερες για την εποχή της, εκπομπή και που με εξαιρετική επιτυχία παρουσίαζε για μια σειρά ετών η Ειρήνη, στο επιτυχημένο «Το Συζητάμε».
Από το 2005 η εκπομπή «Το Συζητάμε» στο ΡΙΚ ΕΝΑ συνεχίζει αδιάλειπτα να ασχολείται με φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας. Τη δημοσιογραφική επιμέλεια – έρευνα και παρουσίαση έχει η Ειρήνη Χαραλαμπίδου – Παπαπαύλου. (Στη φωτογραφία η λαμπερή, οικοδέσποινα καλωσορίζει τους προσκεκλημένους της).
 
Η Ειρήνη συστήνει τα όμορφα παιδάκια της, Χρίστο και Θεοδόση, στους Νίκο Αναστασιάδη και Άντρο Κυπριανού. Από 'έγκυρες' δημοσιογραφικές πηγές, ακούστηκε ότι στα παιδιά δόθησαν συμβουλές (χωρίς συζήτηση!), να μην ασχοληθούν με την πολιτική ή τη δημοσιογραφία…
Η Ειρήνη περιχαρής με τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη και τον Πρόεδρο του Δ.Σ. του ΡΙΚ, Μάκη Συμεού. Εννοείται, ότι απόψε, δεν συζητάμε για προϋπολογισμούς και τέτοια!
Μπορεί και να το συζητήσουμε το θέμα με την Ειρήνη, οι Αντώνης Δράκος, πρώην πρόεδρος ΡΙΚ, Χρίστος Στυλιανίδης, Βουλευτής, Αλέκος Μαρκίδης, πρώην Γενικός Εισαγγελέας και Άριστος Δαμιανού, διεθνολόγος.

Πάρτε ένα ποτό και μετά το συζητάμε… ο Υπουργός Εσωτερικών, Νεοκλής Σιλικιώτης, η Ειρήνη και ο Νίκος Αναστασιάδης.
Η Ειρήνη με το σύζυγό της Άντρο Παπαπαύλου. Συλλαβιστά, ψιθυσριστά να μου μιλάς και να το συζητάμε...
 

Φίλοι του ΡΙΚ χωρίς συζήτηση, η Χρύσω Κωνσταντινίδου, πρώην Αναπληρώτρια Διευθύντρια Τηλεόρασης ΡΙΚ, Γλαύκος Ιωαννίδης, μέλος Δ.Σ. ΡΙΚ και η Έφη Κεττένη, πρώην στέλεχος του ΡΙΚ.
Ο πρώην Υπουργός Δικαιοσύνης Δρ. Σοφοκλής Σοφοκλέους, ο Β. Γραμματέας της Θεματικής Δικοινοτικών Σχέσεων, της ΕΔΕΚ, Ευθύμιος Φλουρέντζος και ο Γιαννάκης Κολοκασίδης - μέλος του Π.Γ. του ΑΚΕΛ. Μας έχουν κηρύξει πόλεμο κι εμείς το... συζητάμε!
Ο καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, ο δημοσιγράφος Γιώργος Κασκάνης και ο Βουλευτής Χρίστος Στυλιανίδης σε συζήτηση στρογγυλής τραπέζης.
 
Ο δικηγόρος Αχιλλέας Δημητριάδης και ο Βουλευτής Λευτέρης Χριστοφόρου σε συζήτηση άνευ ορίων.
 

Με τον Γιώργο Κολοκασίδη, Αναπληρωτή Πρόεδρο ΔΗΚΟ. Αν έρθει πρόταση, το συζητάμε.
 

Ο Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού Δρ Ανδρέας Δημηρίου με τη σύζυγό του Λίτσα, ευχαρίστως το συζητούν.
 

Ο Ουράνιος Ιωαννίδης, πρώην Υπουργός Παιδείας και Πολιτισμού και ο Νίκος Ρολάνδης, πρώην Υπουργός Εξωτερικών, τι να συζητάνε άραγε για το Κυπριακό;

Το ζεύγος Χάρη Γεωργιάδη με ποτό και συζήτηση.
 
 Ο Γιώργος Γεωργίου, Μέλος του Δ.Σ. του ΡΙΚ με τη σύζυγό του Καλομοίρα, συζητάνε για τη μοίρα του προγράμματος της Ειρήνης. Η Καλομοίρα πάντως, φαίνεται αισιόδοξη...

 
Οι δημοσιογράφοι Γιώργος Αγκαστινιώτης, Λούκας Πάρπας και ο Φοίβος Νικολαΐδης, μέλος Δ.Σ. ΡΙΚ, σε προσπάθειας συζήτησης.
Ο βουλευτής Χρίστος Στυλιανίδης και ο Υπουργός Εσωτερικών, Νεοκλής Σιλικιώτης. Καλό είναι να τα συζητάμε.
Η οικοδέσποινα Ειρήνη Χαραλαμπίδου με τον Ουράνιο Ιωαννίδη, πρώην Υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού, πρόεδρο Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής και το Νίκο Ρολάνδη, πρώην Υπουργό Εξωτερικών, το διασκεδάζουν χωρίς συζήτηση.
 
Τάκης Χατζηδημητρίου, πρώην βουλευτής, Γ.Γ. της Ε.Α.Δ.Ε., Λήδα Κουρσουμπά, Επίτροπος Νομοθεσίας και Επίτροπος Προστασίας των Δικαιωμάτων του Παιδιού, παρέα με αρκετή δόση συζήτησης.
Χριστόφορος Φωκαΐδης, Αναπληρωτής Εκπόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, ο καθηγητή του Πανεπιστημίου Κύπρου, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ, Νίκος Αναστασιάδης και Χρίστος Χριστοφίδης, μέλος της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ. Χαμόγελα συζήτησης και ικανοποίησης.
Άριστος Δαμιανού, διεθνολόγος, Αλέκος Μαρκίδης, πρώην Γενικός Εισαγγελέας και Αντώνης Δράκος, πρώην πρόεδρος ΡΙΚ. Το συζητάμε διεθνώς εδώ και χρόνια...
Μακάριοι οι συζητούντες... Οι δημοσιογράφοι, Μακάριος Δρουσιώτης και Γιώργος Κασκάνης με τον Υπουργό Εσωτερικών, Νεοκλή Σιλικιώτη.


Η Ειρήνη εν μέσω δυο φίλων, τον πρώην Β. Γενικό Εισαγγελέα, Λουκή Λουκαΐδη και τον Γιώργο Κολοκασίδη, Αναπληρωτή Πρόεδρο ΔΗΚΟ. Το συζητάμε υπό προϋποθέσεις και ασφαλιστικές δικλείδες, χωρίς ασφυκτικά χρονοδιαγράμματα...
 
Το ζεύγος Αχιλλέα Δημητριάδη με τον Νίκο Ρολάνδη, πρώην Υπουργό Εξωτερικών. Σιωπηρή συζήτηση.
Ο Επικεφαλής του Γραφείου Διεθνών Σχέσεων της Κ.Ε. του ΑΚΕΛ Γιώργος Λουκαΐδης, ο Υπουργός Εσωτερικών, Νεοκλής Σιλικιώτης, ο καθηγητής του Πανεπιστημίου Κύπρου, Νιαζί Κιζίλγιουρεκ και ο δημοσιογράφος Γιώργος Κασκάνης. Το καλύτερο είναι να το συζητήσουμε από κοντά.
 

Το συζητάμε ιδιαιτέρως... με το δημοσιογράφο Γιώργο Καλλινίκου και τον βουλευτή Χρίστο Στυλιανίδη.
Ο Γλαύκος Ιωαννίδης, μέλος Δ.Σ. του ΡΙΚ με τον Αναπληρωτή Διευθυντή Τηλεόρασης του ΡΙΚ, Γρηγόρη Μαλλιώτη. Παιδιά, τι το συζητάμε.
 

Η Ειρήνη με τον πρώην Γενικό Διευθυντή του ΡΙΚ, Μάριο Μαυρίκιο. Και όμως, το συζητάμε.
Από αριστερά, Βούλα Κοκκίνου, εκδότρια, Αλεξάνδρα Ματθαίου, επιχειρηματίας, Μαρία Χαραλαμπίδου, δικηγόρος, Ελένη Μαύρου, Δήμαρχος Λευκωσίας, Ειρήνη Χαραλαμπίδου.  Με έτσι όμορφη παρέα το συζητάμε
Ο Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Χάρης Γεωργιάδης, ο Β. Εκπρόσωπος Τύπου του ΔΗΣΥ, Χριστόφορος Φωκαΐδης και ο Κυβερνητικός Εκπρόσωπος, Στέφανος Στεφάνου. Όσα συζητάμε και όσα συζητήσαμε.
 
Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Παιδείας και Βουλευτής Νίκος Τορναρίτης. 'Οταν ξαναβρεθούμε, το συζητάμε τότε.
Η Ειρήνη ανάμεσα στους, Γλαύκο Ιωαννίδη, μέλος Δ.Σ. ΡΙΚ, Νίκο Τορναρίτη, Βουλευτή, Μάκη Συμεού, Πρόεδρο Δ.Σ. ΡΙΚ, Κώστα Νικολαΐδη, Διευθυντή Ανθρώπινου Δυναμικού, ΡΙΚ και Ανδρέα Χρυσάνθου, μέλος Δ.Σ. ΡΙΚ. Όνειρο απατηλό, δεν το συζητάμε
Το Συζητάμε με την Ειρήνη και τους, Γιώργο Γεωργίου Μέλος Δ.Σ. του ΡΙΚ, Φοίβο Νικολαΐδη και τον Υπουργό Εσωτερικών, Νεοκλή Σιλικιώτη.
Το συζητάμε χωρίς την Ειρήνη... Δημοσιογραφικό πηγαδάκι με τους, Χρίστο Γεωργίου, Γιώργο Καλλινίκου, τον Βουλευτή Νίκο Τορναρίτη και τον Γιώργο Κασκάνη.

Η Ειρήνη Χαραλαμπίδου ανάμεσα στις ‘συμπληγάδες πέτρες’, τον Πρόεδρο του ΔΗΣΥ, Νίκο Αναστασιάδη και Άντρο Κυπριανού, Γ. Γραμματέα του ΑΚΕΛ.
Ε, καλά δεν το συζητάμε ότι η εκπομπή της Ειρήνης είναι επιτυχημένη, παρά τις αντιδράσεις που προκαλεί κατά καιρούς. Επιτυχημένη ήταν φυσικά και η ζεστή φιλοξενία που πρόσφερε απλόχερα και χωρίς συζήτηση...

No comments: