Wednesday, May 26, 2010

Στόχευε την Επιτυχία!

Βιογραφικά Ομιλητών

Άννη Παττίχη
Η Άννη Παττίχη είναι Προπονήτρια Ζωής, Κλινική Ψυχολόγος, Κλινική Υπνοθεραπεύτρια & Εκπαιδεύτρια, θεραπεύτρια Τεχνικών Συναισθηματικής Απελευθέρωσης (EFT) & Νευρογλωσσικού Προγραμματισμού(NLP) & της μεθόδου SEDONA, θεραπεύτρια Προηγούμενων Ζωών & Ζωής Μεταξύ Ζωών. Χρησιμοποιώντας όλες αυτές τις μεθόδους καθοδηγεί άτομα ή/και ομάδες να βρουν τη δική τους πηγή σοφίας για να πάρουν πλήρη έλεγχο της ζωής τους. Η Άννη έχει δώσει αριθμό διαλέξεων, σεμιναρίων & εργαστηρίων στην Κύπρο και στο εξωτερικό. Παρουσιάζεται συχνά στη τηλεόραση και μιλά στο ραδιόφωνο για διάφορα θέματα ψυχολογίας και κοινού ενδιαφέροντος. Έχει γράψει αριθμό άρθρων για διάφορα περιοδικά στη Κύπρο και το εξωτερικό.

Η Άννη έχει το χάρισμα να εμπνέει γι’ αυτό είναι δημοφιλής ομιλήτρια και εκπαιδεύτρια στο τομέα της προσωπικής ανάπτυξης. Η Άννη είναι ενεργά αναμεμιγμένη στον εθελοντισμό και είναι η Αντιπρόεδρος του
Φιλανθρωπικού Οργανισμού «Βαγόνι Αγάπης» που βοηθά άπορες οικογένειες και παιδία με σοβαρές ασθένειες.

Μιχάλης Βιράρτη
Ο Μιχάλης Ρ. Βιράρτη ειδικεύεται στην εκπαίδευση και στην προσωπική ανάπτυξη ατόμων αλλά και οργανισμών (www.michaelvirardi.com). Τώρα, στην ηλικία των 38 ο Μιχάλης είναι ένας από τους νεότερους inspirational coaches (motivational speaker) στην Κύπρο. Η ενέργεια, ο ενθουσιασμός και η γνώση του τον έχουν αναδείξει ως ένα από τους πιο περιζήτητους ομιλητές σε εταιρικά προγράμματα, σεμινάρια και
συνέδρια.

Ο Μιχάλης έχει δώσει αριθμό σεμιναρίων σε διάφορες μεγάλες εταιρείες όπως: Medochemie, Phanos N. Epiphaniou, Unicars, Marks & Spencer, Aristo Developers, Lordos Plastics, Ethniki Asfalistiki και άλλες. Ο Μιχάλης ειδικεύεται στα ακόλουθα θέματα: Διαφοροποίηση, Ηγεσία, Ομαδικότητα, Στοχοθέτηση, Διαχείριση Χρόνου, Εξυπηρέτηση του Πελάτη και Πωλήσεις.

Ο Μιχάλης Βιράρτη, ήταν και εξακολουθεί να είναι ο Βοηθός Διευθύνων Σύμβουλος της Virardi (www.virardi.com), της πιο γνωστής εταιρεία επαγγελματικού εξοπλισμού εστιάσεως στην Κύπρο. Είναι επίσης εγκεκριμένος εκπαιδευτής της Αρχής Ανάπτυξης Ανθρώπινου Δυναμικού Κύπρου, ενεργό μέλος του Advisory Board του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και Επισκέπτης Λέκτορας στο ίδιο Πανεπιστήμιο. Ο Μιχάλης είναι ομιλητής και εκπαιδευτής για τα τελευταία 10 χρόνια και έχει τη δική του στήλη για tips Εξυπηρέτησης του Πελάτη στο περιοδικό IN-BUSINESS και στο περιοδικό EXECUTIVE DIRECTORY. Ο Μιχάλης είναι ο συγγραφέας του βιβλίου “ΘΕΤΙΚΗ ΕΜΠΕΙΡΙΑ! 26 απλές ιδέες πώς να ξεχωρίσεις”.

Νίκη Πυθαρίδη
Η Νίκη Πυθαρίδη γεννήθηκε στη Λεμεσό το 1984 και σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Λευκωσίας Νηπιαγωγός. Φέτος τελειώνει τις μεταπτυχιακές της σπουδές στον κλάδο Διοίκησης Επιχειρήσεων. Υπήρξε πρόεδρος του Ομίλου Νηπιαγωγών του Πανεπιστημίου Λευκωσίας και μέλος του Ομίλου Διοίκησης Επιχειρήσεων. Το 2007 ήταν αρχισυντάκτρια του φοιτητικού περιοδικού του Πανεπιστημίου μου, όπου δημοσιεύτηκαν και άρθρα της.

Όταν τελείωσε την πρώτη της σπουδή το 2006, εργάστηκε στο Τμήμα Φοιτητικής Μέριμνας του Πανεπιστημίου Λευκωσίας για δυόμιση χρόνια. Στο παρόν στάδιο εργάζοται σαν υπεύθυνη λογιστηρίου σε ιδιωτική εταιρεία ενώ στον ελεύθερο της χρόνο ασχολείται με τη συγγραφή ενός δεύτερου βιβλίου.

1 comment:

TransformNow with Annie said...

Thank you so much Phivo mou for posting this
Annie