Wednesday, May 12, 2010

Εθισμός των νέων στο διαδίκτυο και οι επιπτώσεις του

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

Το Δημοτικό Συμβούλιο Νεολαίας του ΔΗΜΟΥ ΛΑΤΣΙΩΝ και Ο Σύνδεσμος Εθελοντών Ψυχοκοινωνικής Στήριξης Παιδιών και Εφήβων σας προσκαλούν σε διάλεξη με θέμα: «Ο ΕΘΙΣΜΟΣ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ ΚΑΙ ΟΙ ΕΠΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟΥ» το Σάββατο, 15 Μαΐου 2010, 4:00 μμ στο χώρο του Δημαρχιακού Μεγάρου Λατσιών. Εισηγητές: κα. Παλιομυλίτου Νόνη Παιδίατρος, Στέλιος Παπαπέτρου, Ψυχολόγος, Ομιλητής: Κωνσταντίνος Σιώμος.

Μετά τις εισηγήσεις θα ακολουθήσει συζήτηση.

Ο Κωνσταντίνος Σιώμος είναι Ψυχίατρος παιδιών και εφήβων και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας με θέμα: "Εθισμός των εφήβων στους Ηλεκτρονικούς Υπολογιστές και το Διαδίκτυο". Είναι κάτοχος μεταπτυχιακού διπλώματος εξειδίκευσης της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στην Κοινωνική Ψυχιατρική-Παιδοψυχιατρική. Είναι υπεύθυνος σχεδιασμού και οργάνωσης του πρώτου στην Ελλάδα Ειδικού Ψυχιατρικού Ιατρείου για τον εθισμό στο Διαδίκτυο στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο Θεσσαλονίκης. Τον Μάρτιο του 2008 μετά από τιμητική πρόσκληση της Μόνιμης Επιτροπής Έρευνας και Τεχνολογίας της Βουλής συμμετείχε στις εργασίες της, καταθέτοντας τα στοιχεία των ερευνών του για τον εθισμό των εφήβων στο διαδίκτυο καθώς και προτάσεις, για τον σχεδιασμό μιας Εθνικής πολιτικής για την πρόληψη των νέων από τους κινδύνους των Νέων Τεχνολογιών.

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ : 99 572 781, 99 358 310, 22 378 268

3 comments:

Rena said...

Λες να τα χρειαστούμε και για μας τα τηλέφωνα Φοίβο μου;

شَــــذَا رُوْحٍــــــيُ said...

Hi

Thank you my dear friend

Good work

You respect

stalamatia said...

Αμ, δεν είναι μόνο τα παιδιά είναι και οι μεγάλοι!!! Ονόματα να μην λέμε!!
Σοβαρά τώρα τα παιδιά προέχουν και δυστυχώς έχουν μπει από πολύ νωρίς μπροστά στην οθόνη,ξεκκολήσαν από την τηλεόραση και καθίσανε στον υπολογιστή.