Saturday, April 10, 2010

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας τραγουδά για το «Βαγόνι Αγάπης»

Ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός "Βαγόνι Αγάπης" μέσα στα πλαίσια των εκδηλώσεων που διοργανώνει με σκοπό την ενδυνάμωση του έργου του, παρουσιάζει για μια και μόνο ακουστική παράσταση, τους : ΛΑΥΡΕΝΤΗ ΜΑΧΑΙΡΙΤΣΑ - ΑΛΚΙΒΙΑΔΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ - ΖΗΝΟΒΙΑ ΑΡΒΑΝΙΤΙΔΗ

Δευτέρα 12 Απριλίου 2010 στη Λευκωσία, «Μουσική Σκηνή Αυλαία»  Ώρα έναρξης 21:30 

Ο καταξιωμένος τραγουδοποιός Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο «άνθρωπος ορχήστρα»
 Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος και η εντυπωσιακή Ζηνοβία Αρβανιτίδη, τρεις εξαίρετοι και μοναδικοί στο είδος τους καλλιτέχνες, συμπράττουν και δημιουργούν μια μοναδική ακουστική παράσταση, διανθισμένη με δικές τους μελωδίες, διασκευές από ελληνικά και ξένα τραγούδια, απρόοπτα και εκπλήξεις…

Συναντιούνται λοιπόν «στην Μουσική Σκηνή Αυλαία»
 στην Λευκωσία.

Ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας από τους πλέον δημοφιλείς Έλληνες τραγουδοποιούς και μουσικοσυνθέτες. Είναι ένας καλλιτέχνης απολύτως ειλικρινής. Ένα πνεύμα ελεύθερο. Τραγουδάει όπως μιλάει με εκρήξεις, αληθινά λόγια, ελαφρά ειρωνεία και τρυφερότητα. Παίζει με τα όρια της τέχνης, της λογικής και της φαντασίας και παραδίδεται μόνο στην ίδια τη ζωή. Εκεί ακριβώς συναντιέται με το νου και την ψυχή του κοινού και συνδιαλέγεται μαζί του.

Ο Αλκιβιάδης Κωνσταντόπουλος, ένας νέος, πολυταλαντούχος και ελπιδοφόρος τραγουδοποιός, ο«άνθρωπος ορχήστρα»
 όπως έχει χαρακτηριστεί από όλους, αναφωνεί επί σκηνής «Γαμώ την καταδίκη μου...» ιαχή που είναι και ο τίτλος του πρώτου του δίσκου. «Παίζει» δε εξίσου επιτυχημένα τόσο με το κοινό, όσο και με τα μουσικά όργανά του… (βιολί, κιθάρα, μαντολίνο, τρομπόνι, φυσαρμόνικα, κ.α.)

Συμμετέχει η εξαίρετη Ζηνοβία Αρβανιτίδη, η οποία μας δίνει την ευκαιρία να αφεθούμε στην μελωδική και ιδιαίτερη φωνή της καθώς επίσης και στην μαγεία των τραγουδιών της που επελέγησαν να μας συντροφέψουν στην ψυχαγωγική μας απόδραση.

Σε παρεΐστικο κλίμα λοιπόν, με εξαιρετική διάθεση για αυτοσχεδιασμό, υπόσχονται να γεμίσουν τις στιγμές μας με τραγούδια τόσο δικά τους όσο και διασκευές άλλων γνωστών τραγουδοποιών. Επίσης θα πραγματοποιηθεί ένα εκτενές αφιέρωμα σε τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.

Είσοδος: 40 ευρώ (σε τραπέζι) και 25 ευρώ (μπαρ).  Για κρατήσεις , τηλ : 22675638 (οι κρατήσεις θα ισχύουν μόνο όταν αγοραστούν τα εισητήρια). Προ-αγορά εισητηρίων από την Αυλαία καθημερινά μετά τις 2:00μμ.

5 comments:

jf said...

Είμαι σίγουρη πως καλά θα περάσετε.
Κράτα μου θέση πρώτο βαγόνι παράθυρο...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Περίφημα!!!
Καλά να περάσετε!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Meropi said...

Φοίβο μου,
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ και ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ. Και καλή επιτυχία στην εκδήλωση! Μακάρι να ήμουν στην Κύπρο, για να έρθω, αλλά γύρισα πίσω στην Ελλάδα.

Βάσσια said...

Καταπληκτικός Λαυρέντης!!!!
Θα περάσετε τέλεια.
Όσες φορές τον έχω ακούσει ζωντανά είναι και καλύτερος.

Τους υπόλοιπους δεν τους γνωρίζω, αλλά μάλλον άξια βρίσκονται μαζί του.

Καλό βράδυ
:-)

شَــــذَا رُوْحٍــــــيُ said...

Good evening, my dear

What a great read here

More flutter

Thank you