Sunday, March 14, 2010

Χάρης Χριστοδουλίδης

Αφυπηρέτησε ο καλός συνάδελφος και φίλος Χάρης
 
Ο καλός μας συνάδελφος και φίλος, Χάρης Χριστοδουλίδης από τη Λεμεσό, ύστερα από τρεις δεκαετίες επιτυχούς υπηρεσίας στην Ελληνική Τράπεζα αφυπηρέτησε! Ναι, ο πανδαμάτωρ χρόνος κυλά ασταμάτητα, χωρίς καλά καλά να το καταλαβαίνουμε.  Ο Χάρης είχε όλα εκείνα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά του άξιου επαγγελματία και πολύτιμου συνεργάτη, αλλά και του αξιαγάπητου συναδέλφου. Έτοιμος πάντα, να βοηθήσει τους γύρω του. Πάνω απ' όλα, ο Χάρης ήταν  άνθρωπος, γεμάτος αισθήματα, αγάπη και σεβασμό για τους άλλους. (Στη φωτογραφία ο Χάρης παραλαμβάνει φανερά συγκινημένος το αναμνηστικό του δώρο από τον Πανίκο Ιωάννου, υπό τα βλέμματα της γυναίκας του Δώρας).
Ο Ανδρέας Σταύρου, χρόνια συνεργάτης και συνάδελφος του Χάρη, του απευθύνει λίγα λόγια αγάπης και εκτίμησης, που τόσο δικαιούται. (Στη φωτογραφία η Δώρα, γυναίκα του Χάρη, ο Νεόφυτος Ιωάννου και ο Θεόδωρος Μεσαρίτης).
Βυθισμένος στις σκέψεις του ο Χάρης, διερωταται πώς πέρασαν τα χρόνια τόσο γρήγορα... Η Δώρα σκεφτική κι αυτή, ακούνε με προσοχή τον Ανδρέα Σταύρου να ξεδιπλώνει τις αρετές του Χάρη.
Το ύφος του Ανδρέα Σταύρου, τα λεέι από μόνο του: 'Τώρα, τι να σου πω Χάρη μου... αφυπηρέτησες μεν, δεν σημαίνει κιόλας ότι θα χαθούμε'...
Ευγενικός, καταδεκτικός, ο Χάρης είναι έξω καρδιά. Ο Ανδρέας βρήκε την ευκαιρία να του πει ένα αστείο, αφού ξέρει πολύ καλά, πόσο ανεπτυγμένο αίσθημα του χιούμο έχει ο Χάρης.
Ως δημοφιλής και αξιαγάπητος που είναι ο Χάρης, θέλησαν κι άλλοι να μιλήσουν γι' αυτόν. Έτσι, ο Αντώνης Μαραγκός δεν έχασε την ευκαιρία να εκφράσει την αγάπη και εκτίμηση του σ' αυτόν. Ο Γιαννάκης Κωνσταντίνου δίπλα του, ως νεότερος ακούει προσεχτικά.
Αγαπητοί μου συνάδελφοι, αγαπημένοι μου φίλοι, πέρασα μια ολόκληρη ζωή μας... Σας ευχαριστώ από τα βάθη της ψυχής μου για την καλή συνεργασία, τις όμορφες στιγμές που περάσαμε μαζί, για το όμορφο ταξίδι των 30 χρόνων...
 Νέαρχος Φιλήτας, Νίκος Θρασυβούλου, Ανδρέας Νικόπουλος και Δημήτρης Δημητρίου.
 
Η Τόνια Καϊσή θέλει να θαυμάσει από κοντά το ωραιότατο, αναμνηστικό δώρο του Χάρη.
 
Πανίκος Ιωάννου, Χάρης και Δώρα Χριστοδουλίδη και ιστάμενοι από αριστερά Αντώνης Μαραγκός, Ανδρέας Σταύρου και Μιχάλης Σπηλιώτης, όλοι συνάδελφοι του Χάρη.
 
Από αριστερά, Μαργαρίτα Μαραγκού, Γιώτα Φωτίου, Χάρης Χριστοδουλίδης, Λουίζα Σωφρονίου, Δημήτρης Δημητρίου, Κίκα Βασιλειάδου και Λουκία Γεωργιάδου, όλοι συνάδελφοι σε μια ζεστή αγκαλιά.
Γιώτα Φωτίου, Δημήτρης Δημητρίου, Χάρης Χριστοδουλίδης και Λουίζα Σωφρονίου.
Πρώτη σειρά, Αθηνά Καφφά, Χάρης Χριστοδουλίδης, Χρίστος Παλάωντας και όρθιοι από αριστερά Νικολέτα Κύτρου, Χριστάκης Χαραλάμπους, Ανδρέας Τζιάμπος και Φανή Χατζησοφόκλη.
Μίλησαν αρκετοί με θέρμη και αγάπη για τον Χάρη, που ακούει με συγκίνηση τα ωραία λόγια γι' αυτόν από τον Πανίκο Ιωάννου.
 Ο Γιάννος Πηλαβάκςη με τη Σωφρονία Σύκα και τον Χάρη Χριστοδουλίδη.
Πρώτη σειρά από αριστερά, Ελευθερία Σταύρου, Χάρης Χριστοδουλίδης και Άλκης Μάρκου. Δεύτερη σειρά από αριστερά, Μάριος Αναστασίου, Τόνια Καϊσή, Κλεοπάτρα Πατσαλίδου, Μαργαρίτα Αντωνιάδου, Σόλωνας Αλεξάνδρου και Έλενα Διομίδου. Η αγκαλιά της Μαργαρίτας, εκφράζει τα αισθήματα όλων προς το πρόσωπο του Χάρη.
Πανίκος Ιωάννου, Χάρης και Δώρα Χριστοδουλίδη στην πρώτη σειρά. Όρθιοι, από αριστερά, Τόνια Καϊσή, Ανδρέας Σταύρου και Αντώνης Μαραγκός.
Χάρη μας, σε ευχαριστούμε από καρδιάς για όλα αυτά τα χρόνια της συνεργασίας μας. Η φιλίας μας θα συνεχίσει όπως παλιά. Σου ευχόμαστε ένα νέο, όμορφο ξεκίνημα στη ζωή σου. Φοίβος Νικολαΐδης

1 comment:

jf said...

Κρύφτηκες βλέπω... άτε, να παίρνουν τζι άλλοι σειρά... :)