Tuesday, December 22, 2009

Καλά Χριστούγεννα κι Ευτυχισμένος ο Νέος Χρόνος

Γράφει η
Γιάννα
Από την Ατιική
Δείτε την ιστοσελίδα της: Anemoswhite
Αν μας αντέξει η σκηνή, θα φανεί στο χειροκρότημα

Φέτος οι γιορτές θα με βρουν όλες, μα όλες τις μέρες στη δουλειά. Γι' αυτό θέλω να βάζω ανάμεσα, κάποιες όμορφες πινελιές, για να μην μελαγχολήσω.


Πολλές ευχές σε όλους για
Χρόνια Πολλά
Γιάννα, Μαριτίνα και Βασιλική.
Η μικρή Μαριτίνα που γεννήθηκε πριν τρία χρόνια πάει κιόλας στον παιδικό σταθμό και είναι πολύ κοινωνική. Θέλει να διαβάζει και να ζωγραφίζει. Κάθε πρωώ βιάζεται να σηκωθεί για να πάει στο σχολείο της.

Τη Βασιλική τη βαφτίσαμε τον Οκτώβρη. Πήρε το όνομα του παππού της που είμαι σίγουρη πως εκεί ψηλά που βρίσκεται σκύβει να τη δει και να την καμαρώσει. Σ' ένα σύννεφο βιάστηκε ν' ανέβει και να φύγει, αλλα έτσι είναι η ζωή, έχει καλές και κακές στιγμές.

Αν και ταλαιπωρημένη από τη διαδικασία άπλωσε τα χεράκια της σε μένα και να' μαστε αγκαλιά σε μια φωτογραφία. Ναι αυτά είναι τα τριανταφυλλάκια μας, οι δυο εγγονες της μεγάλης μου αδελφής, που παντρεύτηκε νωρώς, έμεινε μόνη, αλάα τώρα καμαρώνει τα εγγονάκια της.


ΚΑΛΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΚΙ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ Ο ΚΑΙΝΟΥΡΙΟΣ ΧΡΟΝΟΣ

10 comments:

katrine said...

Δε θα σταματήσω,κι ας μη σε γνωρίζω τόσο, να λέω για την αγκαλιά που δίνεις στους φίλους σου αλλά και στους ανθρώπους που εκτιμάς Φοίβο μου.

Η Γιάννα είναι πολύ άξια και ζεστός άνθρωπος.

Καλά Χριστούγεννα με κάθε ευτυχία καλέ μου φίλε.

Αστρο - Συμμορίτες said...

Καλησπέρα και χαρούμενες μέρες!
ΔΙΑΛΕΙΜΜΑ!!

Πέρνα να δηλώσεις το ζώδιό σου.

ΕΛΕΝΑ said...

Χαρούμενες γιορτές εύχομαι σε όλους!
Και στις δύο κουκλίτσες, ο καινούριος χρόνος να φέρει ότι το καλύτερο!

Global Greek said...

Θερμές ευχές Φοίβο και εύχομαι το ίδιο για τη Γιάννα και την οικογένειά της, ειδικά στην μικρή Βασιλική που έχει το όνομα του παππού!

ELENI said...

KALA XRISTOYGENNA!!!

Anonymous said...

Hello Phivos,beautiful woman and sweety childens.She blog look pretty.

It is a pleasure to know you:)

Today, I preparing for Christmas, even we go Chrismas my husband parents in the home.We dears mothers fighting almost go either way, but rotate them.My parents and sisters live in Nokia.

Lovely Chrismas you and greetings my husband too!

thumbelina said...

Μέσα από την καρδιά μου ευχές για πολύ όμορφα και ευτυχισμένα Χριστούγεννα,
Καλές γιορτές και στη Γιάννα, να χαίρεται τις κουκλίτσες της και να τις καμαρώσει όπως επιθυμεί!

Phivos Nicolaides said...

@ Katrine said. Ούτε εγώ θα σταματήσω Κατερίνα μου, να πιστεύω ότι είσαι ένας άνθρωπος με μεγάλες ευαισθησίες. Πιστεύω ότι θα πρέπει να ενθαρρύνουμε τους άλλους και να μην διστάζουμε να τους χειροκροτούμε για τις επιτυχίες και τα επιτεύγματά τους. Σ΄ευχαριστώ για τα όμορφα σου λόγια. Πολλές ευχές για κάθε καλό.

@ Αστρο - Συμμορίτες. Επειδή, δεν μου ζητάτε... φορολογική δήλωση... πέρασα ήδη και κατάθεσα το ζητούμενο!! Καλές Γιορτές.

@ ΕΛΕΝΑ. Οι κουκλίτσες της Γιάννας μας είναι το κάτι άλλο. Έλενα μου καλά να περάσεις τις μέρες αυτές.

@ Global Greek. Ευχές σε όλους μας με όλη μου την καρδιά. Το βρίσκω υπέροχο να ανταλλάσσουμε ευχές και μάλιστα επαναλαμβανόμενες. Νιώθω δυνατά μέσα μου ότι όλες είναι ειλικρινείς και γεμάτες αγάπη. Γι' αυτό και τις χαίρομαι πολύ!

@ ELENI. Καλά Χριστούγεννα και σε σένα καλή μου. Πήρα τις φωτογραφίες που μου έστειλες και θα τις περιποιηθώ!

@ Kata. All the very best to you your husband and your parents. Have fun and enjoy yourselves. Thank you very much for keeping in touch. Kiitos. Terveisin.

@ Thumbelina. Πολλές ευχαριστίες για τις όμορφες ευχές και τα γλυκά σου λόγια για τη Γιάννα μας, αγαπημένη φίλη μας. Εύχομαι ότι καλύτερο για σένα προσωπικά και την οικογένεια σου.

ΓΙΑΝΝΑ said...

Φοιβο μου αγαπημενε με εχεις συγκινησει αφανταστα.Τα ματια μου βουρκωμενα και γραφω.Ευχαριστω απο καρδιας εσενα και ολους τους θαυμασιους φιλους που σχολιασαν και αφησαν ευχες.ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΜΕΝΑ.Καλα Χριστουγεννα σε ολους.Να εχετε υγεια και ολη την χαρα της γης στο σπιτικο σας.Ευχαριστω πολυ.Πολλα φιλια

Phivos Nicolaides said...

ΓΙΑΝΝΑ. Αγαπημένη μου φίλη Γιάννα, η τιμή είναι για μένα και το εννοώ. Να' μαστε καλά όλοι και να μοιραζόμαστε τις χαρές και τις λύπες μας με ειλικρινή αγάπη και όμορφα αισθήματα. Πολλά φιλιά στα κουκλάκια σου από την οικογένεια Νικολαΐδη!