Friday, December 18, 2009

Όλα καλά του ΠΙΝ


8 comments:

Anonymous said...

ευχομαι να πανε ""ολα καλα"

Anonymous said...

Μπορεί κάποιος με ακροδεξιές απόψεις που φθάνουν τα όρεια του σοβινισμού/εθνικισμού να είναι γελιογράφος? Σκιτσογράφος που μεταφέρει κάποια μηνύματα ναί, γελιογράφος ποτέ.

Anonymous said...

Κρίμα που ο ΠΙΝ μετατράπηκε από αγαπημένο γελοιογράφο και ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ συμπλήρωμα της ζωής μου σε ένα ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ και αδιανόητο εξτρεμιστικό εφιάλτη.

Μετά από ένα σημείο και ύστερα διερωτούμουν αν πίσω από τις σαφώς αναγνωρίσιμες γραμμές είχε γίνει κάποια μετάλλαξη εγκεφάλου.

Δεν πειράζει, ο καθένας τραβάει το δρόμο του, ακόμα και με τη βοήθεια του Κουνναφή.

Phivos Nicolaides said...

@ Η ψυχασθενής. Εύχομαι κι εγώ με τη σειρά μου, πάντα, όλα να πηγαίνουν καλα!

@ Anonymous. Με τον Πέτρο (ΠΙΝ) έχουμε πολύ διαφορετικές αντιλήψεις για συγκεκριμμένα θέματα και μάλιστα αυτό 'πάγωσε' κάπως τις σχέσεις μας. Όμως, αυτό, ποτέ δεν μου επιτρέπει στα πιστεύω μου, να τον 'εκπαραθυρώσω'... Η δημοκρατία μόνο με διάλογο λειτουργεί και όχι αποκλεισμούς και αναθέματα.

@ Strovoliotis. Ο ΠΙΝ είναι ένας ικανότατος σκιτσογράφος, όσο και αν διαφωνώ με τις επιλογές και τις καταγραφές του. Δεν θα μπορούσα ποτέ να τον αποκλείσω από τις φιλίες μου και τις φιλοξενίες μου, επειδή δεν συμφωνώ μαζί του σε πολιτικές θέσεις. Η αλήθεια να λέγεται με τον ΠΙΝ συμφωνούμε σε πολλά άλλα θέματα κοινωνικού περιεχομένου. Έτσι, βρίκαμε ένα άλλο τρόπο φιλικής προσέγγισης...

Anonymous said...

Ξεκίνησε καλά, αλλά εδώ και χρόνια εξυπηρετεί με γελοίο τρόπο τους θιασώτες της μη λύσης. Κανεί πκιον με εκείνο το μίζερο κοριτσάκι -τάχα Κύπρος - που ούλλοι θέλουν να τη βιάσουν.
M.M.

phlou...flis said...

Μιας και δε θα 'μαστε εκεί, προσμένουμε σε κάποιες αναδημοσιεύσεις

ELENI said...

περιμενουμε λεπτομερειες!!!

Phivos Nicolaides said...

@ Anonymous. Ο ΠΙΝ δεν εξυπηρετεί κανένα. Απλώς, έτσι πιστεύει κι ας διαφωνούμε εμείς μαζί του.

@ Ρhlou...flis. Αν τα καταφέρω και πάω, σίγουρα θα γραφτεί κάτι!

@ ELENI. Ελπίζω πως ναι!