Wednesday, November 18, 2009

Το ΡΙΚ ετοιμάζεται

Το Ραδιοφωνικό Ίδρυμα Κύπρου (ΡΙΚ) είχε την ωραία ιδέα να προσκαλέσει δημοσιογράφους στους χώρους των γυρισμάτων, των νέων του κυπριακών σειρών "Επικίνδυνη Ζώνη" και "Τα Ρόδα της Οργής", οι οποίες ξεχωρίζουν από πολλές απόψεις και έχουν ήδη αποσπάσει ευμενή σχόλια και κριτικές.

Στα στούντιο Galinis Production στα Λατσιά, όπου πραγματοποιούνται τα γυρίσματα της κοινωνικής σειράς "Επικίνδυνη Ζώνη". Στη φωτογραφία πρώτος από αριστερά, ο πρόεδρος του ΡΙΚ Μάκης Συμεού, η Αν. Διευθύντρια Προγραμμάτων Τηλεόρασης Χρύσω Κωνσταντινίδου, η αντιπρόεδρος του ΡΙΚ Μαρία Βασιλειάδου, Φοίβος Νικολαΐδης, μέλος του Δ.Σ. του ΡΙΚ και η Ανώτ. Λειτουργός Προγραμμάτων Σοφία Μουαΐμη. Το έργο έγραψε η Χρυστάλλα Κουλέρμου και σκηνοθέτες είναι οι Δέσπω Καρπή και Αμάντα Πελεντρίτου.

Ξενάγηση από τον σκηνοθέτη Κλείτο Κλείτου στο χώρο γυρισμάτων της σειράς "Τα Ρόδα της Οργής" στην Αλάμπρα. Στη φωτογραφία ο Κλείτος με το μικρόφωνο στο χέρι, πίσω του οι ηθοποιοί και στη σειρά, δεύτερη από αριστερά η συγγραφέας του έργου Βάσω Πελεγκάρη.

Στο κέντρο της φωτογραφίας ο πρόεδρος της Επιτροπής Προγραμμάτων του ΡΙΚ Ανδρέας Χρυσάνθου παρακολουθεί μαζί με τους δημοσιογράφους και τους υπόλοιπους προσκεκλημένους, γυρίσματα της σειράς "Τα Ρόδα της Οργής".

11 comments:

Cheryl said...

Very nice for you to be a part of... Exciting and interesting!

thumbelina said...

Πάντα επιτυχίες εύχομαι και στον ΡΙΚ αλλά και σε εσένα προσωπικά ως μέλος του Δ.Σ.
καλό βράδυ!

Phivos Nicolaides said...

@ Cheryl. Thank you so much my dear friend Cheryl for your kind comment!

@ Thumbelina. Σ' ευχαριστώ ειλικρινά για τα καλά σου λόγια και τις ευχές σου. Καλοσύνη σου. Αντεύχομαι κάθε επιτυχία και "όνειρα γλυκά"! Όσοι δεν το ξέρετε η Thumbelina έχει ένα υπέροχο blog το οποίο τιτλοφορεί "Sweet Dreams"!!

stalamatia said...

Mου αρέσει πολύ αυτή η σειρά και τη παρακολουθώ κάθε Σ/Κ.Το τραγούδι δε Αχ τριανταφυλιά μουείναι και το πρώτο.

zeidoron dtsoukas said...

Αγαπητέ μου Φοίβο καλημέρα.Ευχομαι τα καλύτερα στα νέα προγράμματα του ΡΙΚ αλλά και σε σένα προσωπικά να έχεις μια ευδόκιμη και δημιουργική πορεία.

Phivos Nicolaides said...

@ Stalamatia. Χαίρομαι που σου αρέσει η σειρά! Να ευχάριστο και ενθαρρυντικό για τους δημιουργούς της οι οποίοι έχουν μεγάλο ταλέντο!

@ zeidoron. Σ' ευχαριστώ πάρα πολύ. Αντέυχομαι και σε σένα ότι καλύτερο. Πολλούς χαιρετισμούς!

Anonymous said...

δεν το πιστεύω ! επέστρεψα μόλις την Δευτέρα από Κύπρο αλλά τη σειρά δεν την είδα ούτε και εσάς σας είχα εντοπίσει.κρίμα ...πάντως μου άρεσε πολύ το νησί σας και οι άνθρωποι του .μόνο που νιώθω ακόμη έναν κόμπο στο λαιμό για το κυπριακό .είναι άλλο να ακούς ή να διαβάζεις γιαυτό και άλλο να το βλέπεις από κοντά και να μιλάς με τους ανθρώπους που το ζουν κάθε μέρα και έχουν τόσο πονέσει.χάρηκα που σας γνώρισα έστω και διαδικτυακά ,τα λέμε λοιπόν από εδώ και πέρα .εύχομαι πάντα επαγγελματική επιτυχία .

jf said...

Δε μου φαίνεσαι για κομπάρσος... μάλλον πρωταγωνιστικό ρόλο έχεις στα σήριαλ...!
Καλή αρχή, λοιπόν!!

Phivos Nicolaides said...

@ Sofia bin. Ελπίζω την επόμενη φορά να τα πούμε από κοντά. Σε ποιές πόλεις πήγατε;

@ JamanFou. Ευχαριστώ πολύ. Ζητώ επίσημα τη συμμετοχή σου στο σήριαλ. Γνωρίζω ότι, θα διαπρέψεις ως 'ζαμανφουτίστρια του χωρκού!!!

Αφροδίτη Κ. said...

Φοίβο τελικά εισαι πολυδιάστατος ... ευρύ το φάσμα σου! Ειλικρινά σε χαίρομαι και σε ζηλεύω :)

φιλιά

Phivos Nicolaides said...

Acer_v. Καλή μου Αφροδίτη έχω διάφορα ενδιαφέροντα. Δεν θα ήθελα ποτέ να είμαι ο 'μονοδιάστατος' και 'μονοθεματικός' άνθρωπος. Σ΄ευχαριστώ ειλικρινά για την εκτίμηση και αγάπη που είναι αμοιβαία.