Monday, June 15, 2009

Καρδιά σε στοίχημα

Μυθιστόρημα «Καρδιά σε στοίχημα»
Στέλλας Μούρεττου


Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η παρουσίαση του πρώτου βιβλίου της Στέλλας Μούρεττου, με τίτλο «Καρδιά σε Στοίχημα».

Το βιβλίο παρουσιάστηκε την Τετάρτη 10 Ιουνίου 2009, στις 7.30 μ.μ., στον περίβολο του οικήματος του Δήμου Λαπήθου, από τον αντιπρόεδρο της Ένωσης Συντακτών Κορνήλιο Χατζηκώστα, τον πρόεδρο της Κυπριακής Ολυμπιακής Επιτροπής (ΚΟΕ) και πρώην υπουργό Παιδείας και Πολιτισμού Ουράνιο Ιωαννίδη και τον βουλευτή Ρίκκο Ερωτοκρίτου.

Μια παρέα φοιτητριών στην Αθήνα επιδίδονται στις νεανικές τρέλες απολαμβάνοντας τη φοιτητική ζωή.

Ο ζεν πρεμιέ της σχολής της Κατερίνας, ο Μάρκος, απ’ αυτούς που μια κοπέλα τρελαίνεται να έχει στο πλευρό της, αλλά κι απ’ αυτούς που δεν τολμάς να τους μιλήσεις, την πλησιάζει. Βρε, μήπως ομόρφυνα κι άλλο; διερωτήθηκε η Κατερίνα. Μήπως, πάλι, έκανε κάποιο λάθος; Κι όμως! Ο γόης της σχολής εκείνην έβαλε τώρα για στόχο του. Για τον Μάρκο το θέμα ήταν απλό. Αν την κατάφερνε, θα κέρδιζε ένα στοίχημα…

Μια συναρπαστική ιστορία αγάπης με συγκρούσεις, περιπέτειες, ρομάντζο και απρόοπτα…

Το βιβλίο ξεκινά με την απογείωση του αεροπλάνου για ένα ακόμα ταξίδι, για ένα ακόμα χρόνο για σπουδές στην Αθήνα. Σκέψεις και βιώματα της συγγραφέως κατά τη διάρκεια των σπουδών της στην Αθήνα, εναλλάσσονται με μια φανταστική ιστορία αγάπης που ξεκινά από ένα στοίχημα. Μέσα απ’ αυτά, ο αναγνώστης θα νιώσει τη χαρά και την απογοήτευση του φοιτητόκοσμου, όπως τα βίωναν οι φοιτητές εκείνη την περίοδο, πριν από 13 χρόνια, γιατί σίγουρα σήμερα, τα πράγματα έχουν αλλάξει κατά πολύ.

Πρόκειται για το πρώτο βιβλίο της Στέλλας Μούρεττου, η οποία είναι δημοσιογράφος κι εργάζεται ως Βοηθός Αρχισυντάκτη στο περιοδικό IN Business. Έχει τελειώσει το Τμήμα Επικοινωνίας & Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης του Πανεπιστημίου Αθηνών και κατέχει πτυχίο master στον τομέα των Media & Public Relations.

Το βιβλίο διατίθεται στα βιβλιοπωλεία και από τη συγγραφέα.
E-mail :
stella@imh.com.cy Τηλ.: 22 505 547

6 comments:

jf said...

Καλή επιτυχία στην πρώτη συγγραφική δουλειά της κας Στέλλας.

...αλλά έτσι και κοροϊδέψει ο Μάρκος την Κατερίνα, αλίμονό του! :))

Phivos Nicolaides said...

JamanFou. Η Στέλλα είναι εξαιρετική. Ακόμη δεν διάβασα το βιβλίο της, αλλά είμαι σίγουρος ότι θα το απολαύσω.

dokisisofi said...

καλα παρουσιάζεις ένα βιβλίο χωρίς να το έχεις πρώτα διαβάσει; γιατί;

(σημείωση, ούτε εγώ το έχω διαβάσει)

Phivos Nicolaides said...

Dokisisofi. Διάβασε προσεχτικά το κείμενο και θα δεις ότι δεν είναι παρουσίαση ή κριτική που έγινε, αλλά δημοσιοποίηση του γεγονότος.

Αφροδίτη Κ. said...

καλοτάξιδη εύχομαι να είναι της Στέλλας η «καρδιά σε στοίχημα»

Phivos Nicolaides said...

Acer_v. Πάω στοίχημα ότι θα είναι
καλοτάξιδη της Στέλλας η «καρδιά σε στοίχημα»! Να 'σαι καλά Αφροδίτη μας.